Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

HGK Mentorordning

Som nyt prøvemedlem/medlem i HGK kan der være mange spørgsmål og få kendte kendte ansigter. Derfor ønsker vi at byde nye kommende medlemmer velkommen i form af en Mentorordning, hvor det nye medlem kan få råd og vejledning af en etableret spiller til at komme i gang med golfsporten og HGK.

Vi søger derfor et bredt korps af etablerede golfere i HGK til at være ambassadører og hjælpe de nye medlemmer godt på vej ind i HGK, og alle de gode ting der medfølger.

Overordnet består opgaven af følgende:

  • Introduktion af faciliteter i HGK
  • Gå en runde på Par-3 banen og/eller stor bane, og fortælle om løst og fast i forhold til banen, og gode råd til at spille e effektiv runde efter reglerne. Fortæl gerne om de flotte steder der er på banen og gør turen til mere end golf.
  • Stå til rådighed for eventuelle spørgsmål.

Vi vil tilbyde mentorer til både helt nye golfspillere, og etablerede golfspillere fra andre klubber der er nye i HGK, så opgaverne kan variere, og derfor skal korpset af mentorer også være varieret.

Tanken er at man får personlig besked, hvis det vurderes at man matcher med et nyt medlem, og ingen er forpligtet til at tage flere, end man ønsker.

Kunne du tænke dig at bidrage til dette nye spændende initiativ, så kontakt Thomas Kjeldsen på telefon 29 26 76 67 eller mail thomas.kjeldsen@wavin.com, og hør nærmere om Mentorordningen i HGK.

Læs mere her Mentorordning HGK

Find en Golf Makker – check FaceBook siden HGK Find en golfmakker | Facebook – god link til at finde en golfmakker at spille med

 

Med venlig hilsen
HGK Mentor Team

TESTIMONIALS

Hvad andre siger om os

"Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre bane lære ..."

Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre baner lære meget af.

Betjening i restaurant var super hele vejen, vi var 53 veteraner, og ikke een gik sulten hjem.

Tak tak, kommer gerne igen.

Tak for en fin træningsdag i sidste uge i forbindelse med mit ophold på Nørgaards Højskole. Og efterfølgende runde på jeres smukke baner.

Jeg har kun spillet golf i ti måneder og er ikke nogen vårhare, så niveauet er ikke så højt. Men jeg blev meget begejstret for Ian’s træning og de teorier, som ligger bag og tror at de vil kunne gøre, at jeg kan nå at blive en tilfreds og glad golfspiller inden timeglasset løber ud.

Hedda SandemoseMedlem Smørrum Golf Club

Jeg er 54 år, har hcp. 15, har spillet golf i mange år, har læst mange bøger om golfsvinget og har haft et utal af instruktionstimer med diverse proer gennem årene. Men de senere år har jeg haft svært ved at spille op til mit handicap, jeg har ramt bolden dårligt og ustabilt, og det har ikke været helt så sjovt at spille golf som tidligere.

Dette kursus er simpelthen den bedste golfinstruktion, jeg nogensinde har fået - uden sammenligning!

Indrømmet - jeg var skeptisk. Ikke noget med “snotten i måtten”, “stramme fjederen op”, “ikke svaje”, “strakt venstre arm”, “ikke kigge op”.

Alt det kan man godt aflære - og det virker!

I stedet fokuseres på at slappe af og nyde det - at få rytme ind i golfsvinget, og nu kan jeg pludselig ramme bolden godt igen, og slå længere. Ikke hver gang, men svinget er i tydelig bedring, og der er meget færre ting at stå med i hovedet!

Jeg kan kun anbefale “Positive Impact Golf” hos Ian.

Prøv det, hvis du også synes, at det hele er blevet noget forkrampet, stift og knap så sjovt.

Niels Jørgen StrømMedlem Hammel Golf Klub

Som borgmester i 1992 var jeg naturligvis optaget af at skabe en positiv udvikling i byen og medvirke til, at vi i kommunen havde de rette varer på hylderne, som kunne tiltrække og fastholde borgere. Her så jeg en golfklub som et stort aktiv. Derfor føler jeg mig privilegeret over at have været med til at fostre ideen og tage initiativ til HGK. Det var utroligt spændende at få lov at være med på den første del af rejsen.

Niels Erik NielsenTidl. Borgmester, Favrskov Kommune

Til dags dato nævnes Hammel Golfklub ofte, når erfaringer og oplevelser diskuteres både blandt de ansatte hos ECCO Tour, men også blandt de spillere, som i flertal stadig omtaler Hammel Golfklubs greens, som ”de bedste nogensinde”. Ganske imponerende for en klub, som kun de færreste i vores netværk kendte til inden den hyggelige juni-turnering i 2012.

 

Flemming AstrupDirektør ECCO Tour

Ecco Tour 2012 på Hammel Golf Klubs anlæg er [...] i den grad med til at sætte Favrskov Kommune på landkortet på en positiv og særlig måde. Vi vil gerne vise omverdenen. at Favrskov Kommune også har noget at byde på, når det gælder eliteidræt.

Nils BorringBorgmester, Favrskov Kommune

Hammel Golf Klub er en dejlig klub, med de rigtige værdier

Jeg syntes Hammel Golf Klub er et fantastisk sted af være. Man føler sig velkommen altid.

En rigtig dejlig bane og flot stand. Meget positiv oplevelse

I har en superbane. Super klub – glade medlemmer