Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

Gæster

Hammel Golf Klub byder alle greenfeegæster velkommen, forudsat at de er medlem af en golfklub under DGU, eller et tilsvarende udenlandsk kort under EGA/USGA eller lignennde – samt at du har et registreret handicap på max. 54

Gæstespillerene skal legitimere sig med et gyldigt Golf ID Kort – DGU eller udenlandsk.

I Sekretariets åbningstid kan du altid får hjælp og vejledning, bestille og bekræfte en booking, samt registrere og betale din greenfee m.v.

Tidsbestilling kan foretages i GolfBox – Starttider foregår med 7/8 minutters mellemrum. Reservation af startid kan bookes fra egen computer eller fra touchstander i klubhuset. Alternativt ved henvendelse til klubbens Sekretariet. Husk at oplyse dit klub-. og medlemsnummer, og husk at bekræfte din tid på touchskærm, senest 10 minutter før tee off.

Eventuel brug af driving range – poletter til bold automat købes i ProShop, Café 19 eller Sekretariat – alternativt kontakt Baneservice

Besøg vores hyggelige Café 19 – før eller efter din runde – læs mere om åbningstider og menu. Klik her

Sådan finder du Hammel Golf Klub – Klik her

Kørselsvejledning: Klubben ligger på Mosevej i den sydøstlige udkant af Hammel. Kør mod Hammel Syd fra vej 457 (Skanderborg-Randers) indtil rundkørslen. Drej fra imod Søndermarken og følg skiltene til golfbanen (rute: Søndermarken – Mosevej) afstand ca. 2000 m. eller kør mod Hammel ved stadion. Fortsæt lige til rundkørslen og følg skiltet mod golfbanen (rute: Gl. Randersvej-Østergade-Voldbyvej-Mosevej). Afstand ca. 1500 m.

OMTALE

"Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre bane lære ..."

Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre baner lære meget af.

Betjening i restaurant var super hele vejen, vi var 53 veteraner, og ikke een gik sulten hjem.

Tak tak, kommer gerne igen.

Tak for en fin træningsdag i sidste uge i forbindelse med mit ophold på Nørgaards Højskole. Og efterfølgende runde på jeres smukke baner.

Jeg har kun spillet golf i ti måneder og er ikke nogen vårhare, så niveauet er ikke så højt. Men jeg blev meget begejstret for Ian’s træning og de teorier, som ligger bag og tror at de vil kunne gøre, at jeg kan nå at blive en tilfreds og glad golfspiller inden timeglasset løber ud.

Hedda SandemoseMedlem Smørrum Golf Club

Jeg er 54 år, har hcp. 15, har spillet golf i mange år, har læst mange bøger om golfsvinget og har haft et utal af instruktionstimer med diverse proer gennem årene. Men de senere år har jeg haft svært ved at spille op til mit handicap, jeg har ramt bolden dårligt og ustabilt, og det har ikke været helt så sjovt at spille golf som tidligere.

Dette kursus er simpelthen den bedste golfinstruktion, jeg nogensinde har fået - uden sammenligning!

Indrømmet - jeg var skeptisk. Ikke noget med “snotten i måtten”, “stramme fjederen op”, “ikke svaje”, “strakt venstre arm”, “ikke kigge op”.

Alt det kan man godt aflære - og det virker!

I stedet fokuseres på at slappe af og nyde det - at få rytme ind i golfsvinget, og nu kan jeg pludselig ramme bolden godt igen, og slå længere. Ikke hver gang, men svinget er i tydelig bedring, og der er meget færre ting at stå med i hovedet!

Jeg kan kun anbefale “Positive Impact Golf” hos Ian.

Prøv det, hvis du også synes, at det hele er blevet noget forkrampet, stift og knap så sjovt.

Niels Jørgen StrømMedlem Hammel Golf Klub

Som borgmester i 1992 var jeg naturligvis optaget af at skabe en positiv udvikling i byen og medvirke til, at vi i kommunen havde de rette varer på hylderne, som kunne tiltrække og fastholde borgere. Her så jeg en golfklub som et stort aktiv. Derfor føler jeg mig privilegeret over at have været med til at fostre ideen og tage initiativ til HGK. Det var utroligt spændende at få lov at være med på den første del af rejsen.

Niels Erik NielsenTidl. Borgmester, Favrskov Kommune

Til dags dato nævnes Hammel Golfklub ofte, når erfaringer og oplevelser diskuteres både blandt de ansatte hos ECCO Tour, men også blandt de spillere, som i flertal stadig omtaler Hammel Golfklubs greens, som ”de bedste nogensinde”. Ganske imponerende for en klub, som kun de færreste i vores netværk kendte til inden den hyggelige juni-turnering i 2012.

 

Flemming AstrupDirektør ECCO Tour

Ecco Tour 2012 på Hammel Golf Klubs anlæg er [...] i den grad med til at sætte Favrskov Kommune på landkortet på en positiv og særlig måde. Vi vil gerne vise omverdenen. at Favrskov Kommune også har noget at byde på, når det gælder eliteidræt.

Nils BorringBorgmester, Favrskov Kommune

Hammel Golf Klub er en dejlig klub, med de rigtige værdier

Jeg syntes Hammel Golf Klub er et fantastisk sted af være. Man føler sig velkommen altid.

En rigtig dejlig bane og flot stand. Meget positiv oplevelse

I har en superbane. Super klub – glade medlemmer