Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

Easiest Swing

Easiest Swing trænings kurserne har været en meget stor succes i Hammel Golf Klub. Tilmeldingerne har været overvældende – og Easiest Swing kurser er bestemt kommet for at blive.

Derfor er der planlagt en række tilsvarende trænings kurser for sæsonen 2020. Så snart vi får fastlagt nye datoer for kurserne 2020 vil der, bla. her på siden, blive mulighed for tilmelding på de valgte datoer.

Rigtig mange kursister har fået “reguleret/tilpasset” deres golf sving efter princippet “Easiest Swing In Golf” – eller “Danse golf” som vi også kalder det og positive tilbagemeldinger har strømmet ind med glade hilsner og fornyet glæde ved golfspillet.

Tak til alle for denne herlige respons.

 

 

 

“Easiest Swing” – blev skabt i 2006 af British Pro, Brian Sparks, der bruger sin 40+ års erfaring i golf spillet til at danne en unik coaching-filosofi, der hjælper golfspillere i alle aldre med at forbedre deres golfsving og nyde dette vidunderlige spil til fulde.

I 2010 offentliggjorde Brian Sparks sin første bog ‘Positive Impact Golf’ og i 2012 satte han et videoklip på YouTube kaldet ‘Easiest Swing In Golf.’ I dag drager golfspillere fra hele verden nytte af den vidunderlige kombination af et mere afslappet og naturligt swing med den positive holdning, som Brian vil hjælpe dig med at udvikle i alle dele af dit spil.

Kom ind i denne verden af ​​enkle, jargon-fri information, lær om ‘La Danse du Golf’ og lær at ignorere alle de unødvendige og nedslående tekniske instruktioner, der sandsynligvis har holdt dig tilbage, uden at du selv ved det.

Fordelene ved positiv indvirkning Golf

Find dit bedste sving uhindret af traditionelle regler – og lær:

  • Mindre belastning på din krop
  • Mere nydelse, mindre træthed og frustration
  • Forbedret nøjagtighed og bedre score
  • At udvikle et mere afslappet, naturligt og effektivt sving

Enjoy your journey

Fra sæson 2017 er Hammel Golf Klub verdens første Easiest Swing Certificerede golfklub. Der findes Easiest Swing instruktører rundt i verden, men HGK er første klub der 100% er gået ind i samarbejde med Brian Sparks med de unikke Easiest Swing træningsmetoder.

Book DIN Easiest Swing trænings lektion – kontakt HGK ProShop

TESTIMONIALS

Hvad vores gæster siger om os…

"Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre bane lære ..."

Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre baner lære meget af.

Betjening i restaurant var super hele vejen, vi var 53 veteraner, og ikke een gik sulten hjem.

Tak tak, kommer gerne igen.

Tak for en fin træningsdag i sidste uge i forbindelse med mit ophold på Nørgaards Højskole. Og efterfølgende runde på jeres smukke baner.

Jeg har kun spillet golf i ti måneder og er ikke nogen vårhare, så niveauet er ikke så højt. Men jeg blev meget begejstret for Ian’s træning og de teorier, som ligger bag og tror at de vil kunne gøre, at jeg kan nå at blive en tilfreds og glad golfspiller inden timeglasset løber ud.

Hedda SandemoseMedlem Smørrum Golf Club

Jeg er 54 år, har hcp. 15, har spillet golf i mange år, har læst mange bøger om golfsvinget og har haft et utal af instruktionstimer med diverse proer gennem årene. Men de senere år har jeg haft svært ved at spille op til mit handicap, jeg har ramt bolden dårligt og ustabilt, og det har ikke været helt så sjovt at spille golf som tidligere.

Dette kursus er simpelthen den bedste golfinstruktion, jeg nogensinde har fået - uden sammenligning!

Indrømmet - jeg var skeptisk. Ikke noget med “snotten i måtten”, “stramme fjederen op”, “ikke svaje”, “strakt venstre arm”, “ikke kigge op”.

Alt det kan man godt aflære - og det virker!

I stedet fokuseres på at slappe af og nyde det - at få rytme ind i golfsvinget, og nu kan jeg pludselig ramme bolden godt igen, og slå længere. Ikke hver gang, men svinget er i tydelig bedring, og der er meget færre ting at stå med i hovedet!

Jeg kan kun anbefale “Positive Impact Golf” hos Ian.

Prøv det, hvis du også synes, at det hele er blevet noget forkrampet, stift og knap så sjovt.

Niels Jørgen StrømMedlem Hammel Golf Klub

Som borgmester i 1992 var jeg naturligvis optaget af at skabe en positiv udvikling i byen og medvirke til, at vi i kommunen havde de rette varer på hylderne, som kunne tiltrække og fastholde borgere. Her så jeg en golfklub som et stort aktiv. Derfor føler jeg mig privilegeret over at have været med til at fostre ideen og tage initiativ til HGK. Det var utroligt spændende at få lov at være med på den første del af rejsen.

Niels Erik NielsenTidl. Borgmester, Favrskov Kommune

Til dags dato nævnes Hammel Golfklub ofte, når erfaringer og oplevelser diskuteres både blandt de ansatte hos ECCO Tour, men også blandt de spillere, som i flertal stadig omtaler Hammel Golfklubs greens, som ”de bedste nogensinde”. Ganske imponerende for en klub, som kun de færreste i vores netværk kendte til inden den hyggelige juni-turnering i 2012.

 

Flemming AstrupDirektør ECCO Tour

Ecco Tour 2012 på Hammel Golf Klubs anlæg er [...] i den grad med til at sætte Favrskov Kommune på landkortet på en positiv og særlig måde. Vi vil gerne vise omverdenen. at Favrskov Kommune også har noget at byde på, når det gælder eliteidræt.

Nils BorringBorgmester, Favrskov Kommune

Hammel Golf Klub er en dejlig klub, med de rigtige værdier

Jeg syntes Hammel Golf Klub er et fantastisk sted af være. Man føler sig velkommen altid.

En rigtig dejlig bane og flot stand. Meget positiv oplevelse

I har en superbane. Super klub – glade medlemmer