Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

Donation til Hammel Golf Klub

Gi’ en gave til Hammel Golf Klub

Kære Alle,

Vi arbejder kontinuerligt aktivt på at forbedre forholdene på og omkring på banen, og helt konkret, har vi fået en mulighed for at øge indsatsen – ved blot en mindre indsats fra klubbens medlemmer, jo flere jo bedre.

En lille gave med en stor virkning.

Hammel Golf Klub er som forening ikke momsregistreret og vores kontingent er derfor ikke pålagt moms, men det er mange af klubbens indkøb, såsom brændstof til greenkeeper maskiner, kontorartikler til Sekretariatet, og vareindkøb til Cafeen m.m., som Hammel Golf Klub ikke får momsrefusion for.

101 individuelle CPR No á kr. 200,-

Mere skal der ikke til, førend at Hammel Golf Klub kan fastholde godkendelsen som godkendt gavemodtager i henhold til LL§8A 12, stk.3. og derved opnå delvis momsrefusion til optimering af banen og klubben.

Betingelsen for godkendelse, er at minimum 101 personer – klubmedlemmer og/eller venner hver især donerer minimum kr. 200,- til klubben, indenfor kalenderåret.

Herefter udarbejdes et regnskab på udgifter der er pålagt moms. Regnskabet attesteres af klubbens revisionsselskab Kvist & Jensen – og efterfølgende indberettet til SKAT for vurdering.

For regnskabsåret 2022 modtog klubben knap 300.000 som delvis momsrefusion

Kombinations af Donationer og delvis momsrefusion er blandt andet brugt til indkøb af træer der er plantet rundt på banen, udvidelse af terrassen ved Café 19 samt indkøb af nyt møbler til terrassen

Så med en donation på kr. 200,- kan du gøre en stor forskel for Hammel Golf Klub

Gavebeløbet 2023 er øremærket til bænke rundt på bane. Vi har allerede i starten af 2023 modtaget gaver/donationer, men mangler lidt for at nå i mål. Så ønsker du at støtte HGK – send minimum 200,- kr. til nedenstående MobilePay nummer.

Husk ved angivelse af CPR/CVR No får du et skattefradrag for gaven!

Tak til de medlemmer der allerede har doneret i år

MobilePay No: 844312

TESTIMONIALS

Hvad andre siger om os

"Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre bane lære ..."

Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre baner lære meget af.

Betjening i restaurant var super hele vejen, vi var 53 veteraner, og ikke een gik sulten hjem.

Tak tak, kommer gerne igen.

Tak for en fin træningsdag i sidste uge i forbindelse med mit ophold på Nørgaards Højskole. Og efterfølgende runde på jeres smukke baner.

Jeg har kun spillet golf i ti måneder og er ikke nogen vårhare, så niveauet er ikke så højt. Men jeg blev meget begejstret for Ian’s træning og de teorier, som ligger bag og tror at de vil kunne gøre, at jeg kan nå at blive en tilfreds og glad golfspiller inden timeglasset løber ud.

Hedda SandemoseMedlem Smørrum Golf Club

Jeg er 54 år, har hcp. 15, har spillet golf i mange år, har læst mange bøger om golfsvinget og har haft et utal af instruktionstimer med diverse proer gennem årene. Men de senere år har jeg haft svært ved at spille op til mit handicap, jeg har ramt bolden dårligt og ustabilt, og det har ikke været helt så sjovt at spille golf som tidligere.

Dette kursus er simpelthen den bedste golfinstruktion, jeg nogensinde har fået - uden sammenligning!

Indrømmet - jeg var skeptisk. Ikke noget med “snotten i måtten”, “stramme fjederen op”, “ikke svaje”, “strakt venstre arm”, “ikke kigge op”.

Alt det kan man godt aflære - og det virker!

I stedet fokuseres på at slappe af og nyde det - at få rytme ind i golfsvinget, og nu kan jeg pludselig ramme bolden godt igen, og slå længere. Ikke hver gang, men svinget er i tydelig bedring, og der er meget færre ting at stå med i hovedet!

Jeg kan kun anbefale “Positive Impact Golf” hos Ian.

Prøv det, hvis du også synes, at det hele er blevet noget forkrampet, stift og knap så sjovt.

Niels Jørgen StrømMedlem Hammel Golf Klub

Som borgmester i 1992 var jeg naturligvis optaget af at skabe en positiv udvikling i byen og medvirke til, at vi i kommunen havde de rette varer på hylderne, som kunne tiltrække og fastholde borgere. Her så jeg en golfklub som et stort aktiv. Derfor føler jeg mig privilegeret over at have været med til at fostre ideen og tage initiativ til HGK. Det var utroligt spændende at få lov at være med på den første del af rejsen.

Niels Erik NielsenTidl. Borgmester, Favrskov Kommune

Til dags dato nævnes Hammel Golfklub ofte, når erfaringer og oplevelser diskuteres både blandt de ansatte hos ECCO Tour, men også blandt de spillere, som i flertal stadig omtaler Hammel Golfklubs greens, som ”de bedste nogensinde”. Ganske imponerende for en klub, som kun de færreste i vores netværk kendte til inden den hyggelige juni-turnering i 2012.

 

Flemming AstrupDirektør ECCO Tour

Ecco Tour 2012 på Hammel Golf Klubs anlæg er [...] i den grad med til at sætte Favrskov Kommune på landkortet på en positiv og særlig måde. Vi vil gerne vise omverdenen. at Favrskov Kommune også har noget at byde på, når det gælder eliteidræt.

Nils BorringBorgmester, Favrskov Kommune

Hammel Golf Klub er en dejlig klub, med de rigtige værdier

Jeg syntes Hammel Golf Klub er et fantastisk sted af være. Man føler sig velkommen altid.

En rigtig dejlig bane og flot stand. Meget positiv oplevelse

I har en superbane. Super klub – glade medlemmer

Hvorfor vælge HGK

Klubhuset blev officielt taget i brug den 7. april 2001. Mange timer blev brugt med planlægning og hårdt arbejde til færdiggørelsen af projektet, som da også endte med at blive en meget smuk ramme omkring klubbens aktiviteter. Efter en større ombygning i vinteren 2006/07 blev klubhuset udvidet med 119 kvm. bla. med nyt køkken til Café 19, og samtidig blev der indrettet et stort og lyst klublokale, som er blevet midtpunktet ved div. arrangementer i klubben. Langt størstedelen af det omfattende arbejde, med etableringen af det nye klubhus, blev udført af klubbens medlemmer.

Klubhuset kan byde på faciliteter såsom omklædningsrum, bad, møderum, Pro Shop samt Café 19.

 

Hammel Golf Klub har ca. 1000 medlemmer, jævnt fordelt på alder og køn og med mange aktiviteter det meste af året, skaber klubben rammerne til et hyggeligt miljø for medlemmer og gæster.

Gem