Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk
Golfens Dag 2024

Golfens Dag den 14. april

Søndag den 14. april slår Hammel Golf Klub dørene op til Golfens Dag!

Sidst år tog mange imod opfordringen til at tage venner og/eller familie under armen eller kom alene, udstyret med godt humør, tøj og sko til vejret. Hammel Golf Klub står klar med udstyr, trænere og frivillige, der guidede gæsterne rundt. KOMMER DU?

Golfens Dag Arrangementet er gratis og begynder kl. 10:00 og slutter kl. 14:00

Hammel Golf Klub inviterer til Golfens Dag i tæt samarbejde med Dansk Golf Union. Invitationen gælder alle – lige meget om du er høj eller lav, gammel eller ung, kvinde eller mand eller alene eller ej, alle er velkomne til Golfens Dag, søndag den 14. april 2024

Golf er for alle, og for mange bliver golf til livslang kærlighed. Golf er hygge, golf er socialt samvær, og så er det oveni købet sundt. Den helt store bonus er, at du kan begynde at gå ture med din nye kærlighed, uanset om du er fem eller 75 år. Golf har ingen start- eller udløbsdato. Det er det, vi kalder livslang kærlighed. Hammel Golf Klub holder åbent hus for alle, der nærer den mindste interesse for at prøve kræfter med golfsporten.

Kom forbi, og få en uforpligtende introduktion til, hvad golf er, og fik prøvet kræfter med driver, jern og putter. Dagens gæster oplever den begejstring, der er når den lille hvide bold rammes perfekt.

Du får mulighed for at få en snak med nogle af klubbens frivillige, og nogle fra klubbens junior afdeling.

Holdtræning på træningsbanen.

Udstyr lånes i Hammel Golfklub.

Spil på vores Par 3 bane.

Slutte dagen med en pølse fra grillen.

Hammel Golf Klub instruktører stod hele dagen klar til at hjælpe og guide gæsterne igennem. Golfens Dag er gratis for alle besøgende. Det eneste du skal medbringe er godt humør, tøj og sko til vejret. Og så har Hammel Golf Klub et rigtig godt tilbud på et prøvemedlemskab.

For spørgsmål eller andet, kontakt sekretariatet på telefon 86 96 18 19 eller e-mail info@hammelgolfklub.dk

Vi håber at se dig som medlem af Hammel Golf Klub – Østjyllands Foretrukne

TESTIMONIALS

Hvad andre siger om os

"Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre bane lære ..."

Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre baner lære meget af.

Betjening i restaurant var super hele vejen, vi var 53 veteraner, og ikke een gik sulten hjem.

Tak tak, kommer gerne igen.

Tak for en fin træningsdag i sidste uge i forbindelse med mit ophold på Nørgaards Højskole. Og efterfølgende runde på jeres smukke baner.

Jeg har kun spillet golf i ti måneder og er ikke nogen vårhare, så niveauet er ikke så højt. Men jeg blev meget begejstret for Ian’s træning og de teorier, som ligger bag og tror at de vil kunne gøre, at jeg kan nå at blive en tilfreds og glad golfspiller inden timeglasset løber ud.

Hedda SandemoseMedlem Smørrum Golf Club

Jeg er 54 år, har hcp. 15, har spillet golf i mange år, har læst mange bøger om golfsvinget og har haft et utal af instruktionstimer med diverse proer gennem årene. Men de senere år har jeg haft svært ved at spille op til mit handicap, jeg har ramt bolden dårligt og ustabilt, og det har ikke været helt så sjovt at spille golf som tidligere.

Dette kursus er simpelthen den bedste golfinstruktion, jeg nogensinde har fået - uden sammenligning!

Indrømmet - jeg var skeptisk. Ikke noget med “snotten i måtten”, “stramme fjederen op”, “ikke svaje”, “strakt venstre arm”, “ikke kigge op”.

Alt det kan man godt aflære - og det virker!

I stedet fokuseres på at slappe af og nyde det - at få rytme ind i golfsvinget, og nu kan jeg pludselig ramme bolden godt igen, og slå længere. Ikke hver gang, men svinget er i tydelig bedring, og der er meget færre ting at stå med i hovedet!

Jeg kan kun anbefale “Positive Impact Golf” hos Ian.

Prøv det, hvis du også synes, at det hele er blevet noget forkrampet, stift og knap så sjovt.

Niels Jørgen StrømMedlem Hammel Golf Klub

Som borgmester i 1992 var jeg naturligvis optaget af at skabe en positiv udvikling i byen og medvirke til, at vi i kommunen havde de rette varer på hylderne, som kunne tiltrække og fastholde borgere. Her så jeg en golfklub som et stort aktiv. Derfor føler jeg mig privilegeret over at have været med til at fostre ideen og tage initiativ til HGK. Det var utroligt spændende at få lov at være med på den første del af rejsen.

Niels Erik NielsenTidl. Borgmester, Favrskov Kommune

Til dags dato nævnes Hammel Golfklub ofte, når erfaringer og oplevelser diskuteres både blandt de ansatte hos ECCO Tour, men også blandt de spillere, som i flertal stadig omtaler Hammel Golfklubs greens, som ”de bedste nogensinde”. Ganske imponerende for en klub, som kun de færreste i vores netværk kendte til inden den hyggelige juni-turnering i 2012.

 

Flemming AstrupDirektør ECCO Tour

Ecco Tour 2012 på Hammel Golf Klubs anlæg er [...] i den grad med til at sætte Favrskov Kommune på landkortet på en positiv og særlig måde. Vi vil gerne vise omverdenen. at Favrskov Kommune også har noget at byde på, når det gælder eliteidræt.

Nils BorringBorgmester, Favrskov Kommune

Hammel Golf Klub er en dejlig klub, med de rigtige værdier

Jeg syntes Hammel Golf Klub er et fantastisk sted af være. Man føler sig velkommen altid.

En rigtig dejlig bane og flot stand. Meget positiv oplevelse

I har en superbane. Super klub – glade medlemmer

video-image