Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

Easiest Swing Coach

Ian Appleyard

Ian startede som golftræner i 1975 i Leeds , hvorefter Ian flyttede til Danmark i 1978 og har arbejdet i flere klubber.

Inden tiltrædelse i HGK i 2014 blev det til 20 år i Silkeborg Golf Club. Gennem en lang karriere som golftræner har Ian en kæmpe erfaring med at træne alle typer golfspillere , ung som gammel, nybegynder som erfaren. Hvordan underviser du? Jeg har gennemgået en masse kurser gennem de 45 år som træner, hvor man lærer en masse om teknik, meget af dette ved at kigge på verdens bedste spillere , sammen med egne erfaringer skabte det min måde at undervise på. Da jeg ved et tilfælde blev introduceret til den engelske pro Brian Sparks, som står bag Easiest Swing, indså jeg at golf undervisning er blevet alt for svær og teknisk , især for senior golferen.

Jeg kan mærke at Easiest Swing, giver så meget mening at jeg har fået lysten tilbage til at undervise.

En ekstra bonus er at jeg selv har fået lysten til at spille tilbage, dette er fordi jeg føler det slider meget mindre på min krop.

Inden jeg selv begyndte at bruge Easiest Swing, var jeg nød til at bruge smertestillende inden og efter runden, idag har jeg ikke behov for medicin . For mig er det noget af det vigtigst i min undervisning , hvis folk kan lære et sving som belaster kroppen mindre, så vil de kunne spil golf flere gang om ugen, samt blive ved med at spille til en højere alder. Hvordan ser du din fremtid i HGK ? Jeg vil gerne give så meget så muligt af min erfaring til HGK’s medlemmer i den tid jeg har tilbage som træner (jeg er lige fyldt +60 + år). Desværre er der en tendens til, at mange golfspillere som er blevet ældre, mener de ikke kan få noget ud af modtage undervisning, det passer ikke!

Hvis man indgår et forløb kan man sagtens lære en masse, vel at mærke uden at ens golfspil bliver ødelagt!

Tværtimod bliver det hurtigere bedre og dermed får man lyst til at spil mere, og golf bliver rigtig sjovt når man mærker en positiv udvikling. Jeg håber medlemmerne vil udfordre sig selv og tage imod de tilbud om træning som Easiest Swing tilbyder!

TESTIMONIALS

Hvad andre siger om os

"Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre bane lære ..."

Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre baner lære meget af.

Betjening i restaurant var super hele vejen, vi var 53 veteraner, og ikke een gik sulten hjem.

Tak tak, kommer gerne igen.

Tak for en fin træningsdag i sidste uge i forbindelse med mit ophold på Nørgaards Højskole. Og efterfølgende runde på jeres smukke baner.

Jeg har kun spillet golf i ti måneder og er ikke nogen vårhare, så niveauet er ikke så højt. Men jeg blev meget begejstret for Ian’s træning og de teorier, som ligger bag og tror at de vil kunne gøre, at jeg kan nå at blive en tilfreds og glad golfspiller inden timeglasset løber ud.

Hedda SandemoseMedlem Smørrum Golf Club

Jeg er 54 år, har hcp. 15, har spillet golf i mange år, har læst mange bøger om golfsvinget og har haft et utal af instruktionstimer med diverse proer gennem årene. Men de senere år har jeg haft svært ved at spille op til mit handicap, jeg har ramt bolden dårligt og ustabilt, og det har ikke været helt så sjovt at spille golf som tidligere.

Dette kursus er simpelthen den bedste golfinstruktion, jeg nogensinde har fået - uden sammenligning!

Indrømmet - jeg var skeptisk. Ikke noget med “snotten i måtten”, “stramme fjederen op”, “ikke svaje”, “strakt venstre arm”, “ikke kigge op”.

Alt det kan man godt aflære - og det virker!

I stedet fokuseres på at slappe af og nyde det - at få rytme ind i golfsvinget, og nu kan jeg pludselig ramme bolden godt igen, og slå længere. Ikke hver gang, men svinget er i tydelig bedring, og der er meget færre ting at stå med i hovedet!

Jeg kan kun anbefale “Positive Impact Golf” hos Ian.

Prøv det, hvis du også synes, at det hele er blevet noget forkrampet, stift og knap så sjovt.

Niels Jørgen StrømMedlem Hammel Golf Klub

Som borgmester i 1992 var jeg naturligvis optaget af at skabe en positiv udvikling i byen og medvirke til, at vi i kommunen havde de rette varer på hylderne, som kunne tiltrække og fastholde borgere. Her så jeg en golfklub som et stort aktiv. Derfor føler jeg mig privilegeret over at have været med til at fostre ideen og tage initiativ til HGK. Det var utroligt spændende at få lov at være med på den første del af rejsen.

Niels Erik NielsenTidl. Borgmester, Favrskov Kommune

Til dags dato nævnes Hammel Golfklub ofte, når erfaringer og oplevelser diskuteres både blandt de ansatte hos ECCO Tour, men også blandt de spillere, som i flertal stadig omtaler Hammel Golfklubs greens, som ”de bedste nogensinde”. Ganske imponerende for en klub, som kun de færreste i vores netværk kendte til inden den hyggelige juni-turnering i 2012.

 

Flemming AstrupDirektør ECCO Tour

Ecco Tour 2012 på Hammel Golf Klubs anlæg er [...] i den grad med til at sætte Favrskov Kommune på landkortet på en positiv og særlig måde. Vi vil gerne vise omverdenen. at Favrskov Kommune også har noget at byde på, når det gælder eliteidræt.

Nils BorringBorgmester, Favrskov Kommune

Hammel Golf Klub er en dejlig klub, med de rigtige værdier

Jeg syntes Hammel Golf Klub er et fantastisk sted af være. Man føler sig velkommen altid.

En rigtig dejlig bane og flot stand. Meget positiv oplevelse

I har en superbane. Super klub – glade medlemmer

Hvorfor vælge HGK

Klubhuset blev officielt taget i brug den 7. april 2001. Der er gået utrolig  mange timer med at planlægge og udføre dette projekt, som virkelig er blevet en smuk ramme omkring klubbens aktiviteter. Efter en større ombygning i vinteren 2006/07 er klubhuset udvidet med 119 kvm. Blandt andet med nyt køkken til Café 19, og samtidig er den tidligere terrasse mellem klublokale og sekretariat inddraget, og udgør nu et flot, lyst og dejligt klublokale.

Størstedelen af det store arbejde med etablering af det nye klubhus er udført af medlemmer i klubben.

Hammel Golf Klub har ca. 1000 medlemmer, jævnt fordelt med hensyn til alder og køn. Klubbens medlemmer er meget engagerede og aktive både på og uden for banen, og klublivet dyrkes flittigt i det hyggelige klubhus.

Her findes alle faciliteter såsom omklædningsrum, bad, møderum, ProShop samt Café 19.

Med masser af aktiviteter det meste af året, danner klubben ramme om et hyggeligt miljø til glæde for klubbens medlemmer og gæster.

Gem