Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

Medlemskab

Regulært medlemskab og begyndere

Som regulært medlem af Hammel Golf Klub kan du drage fordel af alle klubbens tilbud. Det indebærer banebrug, deltagelse i turneringer, brug af klubhus, medlemskab af HGK-klubben, stemeret ved generalforsamling, DGU-kort og fri bolde på drivingrangen.

Hvis du tidligere har været medlem af en DGU golfklub, med et registret handicap, kan du blive medlem af Hammel Golf Klub med det samme.

Regulært medlemskab er inddelt i disse kategorier: Juniorer (under 18 år), Ung seniorer (18-25 år), Seniorer (26-67 år) og Pensionister (over 67 år).

 

Begyndere og prøvemedlemmer

Som begynder skal du igennem to begynderprogrammer for at opnå DGU-kort. Kortet giver ret til at spille på andre baner, se begynderprogrammer.

Som prøvemedlem skal du gennemføre et begynderprogram for prøvemedlemmer.

Ved indmeldelse, efter prøveperioden, skal du gennemføre begynderprogram 2 inden fulbyrdigt medlemskab, se begynderprogrammer.

Fleksmedlemskab i Hammel Golf Klub

Nedenstående viser hvem der kan optages som fleksmedlem i HGK, vilkårene for henholdsvis nye og nuværende medlemmer, samt hvilke rettigheder og begrænsninger et fleksmedlemskab medfører.

Nye medlemmer uden et registreret HCP

Forudsætningen for at nye medlemmer kan optages som fleksmedlemmer er, at de gennemfører HGK’s Begynderprogrammer 1 og 2.

For deltagelse i Begynderprogrammerne betales et gebyr på 1.500 kr. som ikke refunderes ved indmeldelse som fleksmedlem.

Kontingent 1.500 kr. pr. år. Betales ved indmeldelse.

Indmeldelsesgebyr 0 kr. Ved skift til fuldt medlemskab betales fuldt indmeldelsesgebyr.

Nye medlemmer med et registreret HCP

Dokumentation for HCP skal foreligge.

Kontingent 1.500 kr. pr. år.

Indmeldelsesgebyr 0 kr. Ved overgang til fuldt medlemskab betales fuldt indmeldelsesgebyr.

Medlemmer af HGK som ønsker at skifte til fleksmedlemskab

Følgende medlemskategorier har mulighed for at skifte til fleksmedlemskab: Senior, Ungdom, Passiv Skift af medlemskategori kan kun ske i henhold til vedtægternes § 2 (skriftligt senest den 1. september).

Kontingent 1.500 kr. pr. år.

Fleksmedlemmers rettigheder

 • Må benytte træningsfaciliteterne (drivingrange, indspils områder i forbindelse med drivingrangen samt puttinggreen)
 • Har fri bolde på drivingrangen (er indregnet i kontingentet)
 • Må spille på begge HGK’s baner, men kun mod betaling af FULD greenfee.
 • Fleksmedlemmer SKAL registrere sig i greenfee bogen og bære synligt bevis på at greenfee er betalt.
 • Modtager DGU-kort markeret med F
 • Modtager et specielt gult bagmærke markeret med F
 • Har stemmeret på Generalforsamlingen

Begrænsninger ved Fleksmedlemskab

 • Kan ikke deltage i klubturneringer
 • Kan ikke deltage i klubmesterskaber
 • Kan ikke deltage i DGU turneringer (hverken for hold eller individuelle). Det betyder at et flexmedlem IKKE kan deltage på HGK’s turneringshold (herunder hold tilmeldt Regionsgolf)
 • Kan ikke være medlem af HGK’s klubber i klubben.
 • Har ikke krav på at få rabat i forbindelse med greenfeesamarbejder som HGK har indgået
 • Har ikke ret til / krav på at spille på andre DGU medlemsklubbers baner mod betaling af greenfee, medmindre den enkelte klub har tilladt det

Long Distance medlem

Long Distance medlemskab kan opnås, når man bor mere end 50 km. fra Hammel.

Nuværende medlemmer, der flytter, kan umiddelbart blive Long Distance medlemmer, hvis de er fuldgyldigt medlem i en anden klub.

Nye medlemmer, der ønsker at være Long Distance, vil umiddelbart kunne optages i klubben. De skal være fuldgyldigt medlem i en anden klub.

Long Distance medlemskab koster 3.000 kr.

Hvis du er interesseret i et Long Distance medlemskab, bedes du rette henvendelse i sekretariatet. Tlf. 86 96 18 19 eller info@hammelgolfklub.dk

Par 3 bane medlemskab

Et Par 3 bane medlemskab indebærer, at man ikke er fuldgyldigt medlem, og ikke kan få et DGU kort / eller skal deponere det i klubben.

Man kan derfor ikke spille på andre baner (bortset fra Pay & Play baner).

Nuværende medlemmer af Hammel Golf Klub har mulighed for et Par 3 bane medlemskab.

Det årlige kontingent er kr. 1.600,00 kr. inklusive frie bolde på driving range.

Hvis du er interesseret i et Par 3 bane medlemskab, bedes du rette henvendelse i sekretariatet. Tlf. 86 96 18 19 eller info@hammelgolfklub.dk

Passivt medlemskab

Passivt medlemskab er et tilbud til medlemmer af Hammel Golf Klub, der ønsker en pause i golfspillet.

Nye medlemmer kan ikke starte som passive medlemmer.

Passivt medlemskab indebærer, at man ikke har ret til at spille på nogen baner (bortset fra Pay & Play baner), og at DGU kort deponeres i klubben indtil man igen bliver aktiv.

Passivt medlemskab koster 825,00 kr. årligt.

Passive medlemmer har fortrinsret til at blive fuldgyldigt medlem, når der er en plads.

Hvis du er interesseret i et Passivt medlemskab, bedes du rette henvendelse i sekretariatet senest 1. september. Tlf. 86 96 18 19 eller info@hammelgolfklub.dk

Klubhus og faciliteter

Hammel Golf Klub er etableret af en række initiativrige personer tilbage i 1992, hvor de første 9 huller blev anlagt på den vestlige side af Mosevej, hvor der i dag ligger villakvarter. De første 9 huller på det eksisterende anlæg blev taget i brug i 1999, da kommunen havde godkendt ny lokalplan med etablereing af byggegrunde vest for Mosevej, og klubben således måtte finde nye arealer – øst for Mosevej.

Anlægsarbejde med udvidelse fra 9 til 18 huller startede i september måned 2002, og 18-huls banen var klar til sæson start 2004. I forbindelse med baneudvidelsen, blev der anlagt nyt træningsområde, med bunkers og indspilsgreen tæt på klubhuset, ligesom parkeringsområdet blev udvidet til det dobbelte.

Hvorfor vælge HGK

Klubhuset blev officielt taget i brug den 7. april 2001. Der er gået utrolig  mange timer med at planlægge og udføre dette projekt, som virkelig er blevet en smuk ramme omkring klubbens aktiviteter. Efter en større ombygning i vinteren 2006/07 er klubhuset udvidet med 119 kvm. Blandt andet med nyt køkken til Café 19, og samtidig er den tidligere terrasse mellem klublokale og sekretariat inddraget, og udgør nu et flot, lyst og dejligt klublokale.

Størstedelen af det store arbejde med etablering af det nye klubhus er udført af medlemmer i klubben.

Hammel Golf Klub har ca. 1000 medlemmer, jævnt fordelt med hensyn til alder og køn. Klubbens medlemmer er meget engagerede og aktive både på og uden for banen, og klublivet dyrkes flittigt i det hyggelige klubhus.

Her findes alle faciliteter såsom omklædningsrum, bad, møderum, ProShop samt Café 19.

Med masser af aktiviteter det meste af året, danner klubben ramme om et hyggeligt miljø til glæde for klubbens medlemmer og gæster.

Gem

TESTIMONIALS

Hvad andre siger om os

"Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre bane lære ..."

Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre baner lære meget af.

Betjening i restaurant var super hele vejen, vi var 53 veteraner, og ikke een gik sulten hjem.

Tak tak, kommer gerne igen.

Tak for en fin træningsdag i sidste uge i forbindelse med mit ophold på Nørgaards Højskole. Og efterfølgende runde på jeres smukke baner.

Jeg har kun spillet golf i ti måneder og er ikke nogen vårhare, så niveauet er ikke så højt. Men jeg blev meget begejstret for Ian’s træning og de teorier, som ligger bag og tror at de vil kunne gøre, at jeg kan nå at blive en tilfreds og glad golfspiller inden timeglasset løber ud.

Hedda SandemoseMedlem Smørrum Golf Club

Jeg er 54 år, har hcp. 15, har spillet golf i mange år, har læst mange bøger om golfsvinget og har haft et utal af instruktionstimer med diverse proer gennem årene. Men de senere år har jeg haft svært ved at spille op til mit handicap, jeg har ramt bolden dårligt og ustabilt, og det har ikke været helt så sjovt at spille golf som tidligere.

Dette kursus er simpelthen den bedste golfinstruktion, jeg nogensinde har fået - uden sammenligning!

Indrømmet - jeg var skeptisk. Ikke noget med “snotten i måtten”, “stramme fjederen op”, “ikke svaje”, “strakt venstre arm”, “ikke kigge op”.

Alt det kan man godt aflære - og det virker!

I stedet fokuseres på at slappe af og nyde det - at få rytme ind i golfsvinget, og nu kan jeg pludselig ramme bolden godt igen, og slå længere. Ikke hver gang, men svinget er i tydelig bedring, og der er meget færre ting at stå med i hovedet!

Jeg kan kun anbefale “Positive Impact Golf” hos Ian.

Prøv det, hvis du også synes, at det hele er blevet noget forkrampet, stift og knap så sjovt.

Niels Jørgen StrømMedlem Hammel Golf Klub

Som borgmester i 1992 var jeg naturligvis optaget af at skabe en positiv udvikling i byen og medvirke til, at vi i kommunen havde de rette varer på hylderne, som kunne tiltrække og fastholde borgere. Her så jeg en golfklub som et stort aktiv. Derfor føler jeg mig privilegeret over at have været med til at fostre ideen og tage initiativ til HGK. Det var utroligt spændende at få lov at være med på den første del af rejsen.

Niels Erik NielsenTidl. Borgmester, Favrskov Kommune

Til dags dato nævnes Hammel Golfklub ofte, når erfaringer og oplevelser diskuteres både blandt de ansatte hos ECCO Tour, men også blandt de spillere, som i flertal stadig omtaler Hammel Golfklubs greens, som ”de bedste nogensinde”. Ganske imponerende for en klub, som kun de færreste i vores netværk kendte til inden den hyggelige juni-turnering i 2012.

 

Flemming AstrupDirektør ECCO Tour

Ecco Tour 2012 på Hammel Golf Klubs anlæg er [...] i den grad med til at sætte Favrskov Kommune på landkortet på en positiv og særlig måde. Vi vil gerne vise omverdenen. at Favrskov Kommune også har noget at byde på, når det gælder eliteidræt.

Nils BorringBorgmester, Favrskov Kommune

Hammel Golf Klub er en dejlig klub, med de rigtige værdier

Jeg syntes Hammel Golf Klub er et fantastisk sted af være. Man føler sig velkommen altid.

En rigtig dejlig bane og flot stand. Meget positiv oplevelse

I har en superbane. Super klub – glade medlemmer