Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

HGK Proshop

HGK ProShop by Golffather

Åbningstider:

Åben efter aftale – kontakt Sekretariatet

Leje af Buggy kr. 250,00 – da vi kun har et begrænset antal buggies så ring gerne dagen før på Sekretariat telefon nummer 8696 1819 og book – så er buggyen klar når du kommer! Udlejning af buggy kun muligt i sæsonen.

Leje af El trolley kr. 75

  • Leje af Trolley kr. 30
  • Leje af fuldt golfsæt med bag kr. 150,-

Telefonnummer til proshoppen: 4060 9038, Mail adresse: proen@hammelgolfklub.dk for spørgsmål om træning, club fitting eller lign.

Vi har altid gode og spændende tilbud på golfudstyr, få oplysninger om golftræning, golfrejser og meget meget mere.

Er dit grej i orden? … Nye køller eller jern? … Nye sko? … Ny bag? … Eller måske blot bolde eller handsker? … Måske trænger du til en golflektion, så du kan få dit sving på plads.

Passer dine jern til dit spil?
Hvis du falder over et godt tilbud på et par bukser, køber du dem vel ikke, hvis forretningen ikke har dem din størrelse.
Nøjagtig det samme gælder for valg af køller. De skal passe til din kropsbygning, til dine evner, til din styrke og måske endda til din alder.

Hvis du spiller med køller, der ikke passer til dit sving, vil du bevidst eller ubevidst prøve at kompensere for det, og det går i høj grad ud over spillet. Det er ikke dig, der skal passe til køllerne, men køllerne der skal passe til dig.

Når du køber dine jern og køller i proshoppen, har du garanti for, at du ikke køber katten i sækken. Dermed kan du være sikker på, at du få det det helt rigtige udstyr, som vi tilpasser, så det matcher dig.

Ian Appleyard
PGA HeadPro 

TESTIMONIALS

What people say about us

"Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre bane lære ..."

Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre baner lære meget af.

Betjening i restaurant var super hele vejen, vi var 53 veteraner, og ikke een gik sulten hjem.

Tak tak, kommer gerne igen.

Tak for en fin træningsdag i sidste uge i forbindelse med mit ophold på Nørgaards Højskole. Og efterfølgende runde på jeres smukke baner.

Jeg har kun spillet golf i ti måneder og er ikke nogen vårhare, så niveauet er ikke så højt. Men jeg blev meget begejstret for Ian’s træning og de teorier, som ligger bag og tror at de vil kunne gøre, at jeg kan nå at blive en tilfreds og glad golfspiller inden timeglasset løber ud.

Hedda SandemoseMedlem Smørrum Golf Club

Jeg er 54 år, har hcp. 15, har spillet golf i mange år, har læst mange bøger om golfsvinget og har haft et utal af instruktionstimer med diverse proer gennem årene. Men de senere år har jeg haft svært ved at spille op til mit handicap, jeg har ramt bolden dårligt og ustabilt, og det har ikke været helt så sjovt at spille golf som tidligere.

Dette kursus er simpelthen den bedste golfinstruktion, jeg nogensinde har fået - uden sammenligning!

Indrømmet - jeg var skeptisk. Ikke noget med “snotten i måtten”, “stramme fjederen op”, “ikke svaje”, “strakt venstre arm”, “ikke kigge op”.

Alt det kan man godt aflære - og det virker!

I stedet fokuseres på at slappe af og nyde det - at få rytme ind i golfsvinget, og nu kan jeg pludselig ramme bolden godt igen, og slå længere. Ikke hver gang, men svinget er i tydelig bedring, og der er meget færre ting at stå med i hovedet!

Jeg kan kun anbefale “Positive Impact Golf” hos Ian.

Prøv det, hvis du også synes, at det hele er blevet noget forkrampet, stift og knap så sjovt.

Niels Jørgen StrømMedlem Hammel Golf Klub

Som borgmester i 1992 var jeg naturligvis optaget af at skabe en positiv udvikling i byen og medvirke til, at vi i kommunen havde de rette varer på hylderne, som kunne tiltrække og fastholde borgere. Her så jeg en golfklub som et stort aktiv. Derfor føler jeg mig privilegeret over at have været med til at fostre ideen og tage initiativ til HGK. Det var utroligt spændende at få lov at være med på den første del af rejsen.

Niels Erik NielsenTidl. Borgmester, Favrskov Kommune

Til dags dato nævnes Hammel Golfklub ofte, når erfaringer og oplevelser diskuteres både blandt de ansatte hos ECCO Tour, men også blandt de spillere, som i flertal stadig omtaler Hammel Golfklubs greens, som ”de bedste nogensinde”. Ganske imponerende for en klub, som kun de færreste i vores netværk kendte til inden den hyggelige juni-turnering i 2012.

 

Flemming AstrupDirektør ECCO Tour

Ecco Tour 2012 på Hammel Golf Klubs anlæg er [...] i den grad med til at sætte Favrskov Kommune på landkortet på en positiv og særlig måde. Vi vil gerne vise omverdenen. at Favrskov Kommune også har noget at byde på, når det gælder eliteidræt.

Nils BorringBorgmester, Favrskov Kommune

Hammel Golf Klub er en dejlig klub, med de rigtige værdier

Jeg syntes Hammel Golf Klub er et fantastisk sted af være. Man føler sig velkommen altid.

En rigtig dejlig bane og flot stand. Meget positiv oplevelse

I har en superbane. Super klub – glade medlemmer