Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

Racehall A/S

Go Kart i Racehall.
Hos Racehall finder du europas største indendørs Go Kart Center. Kan du lide fart, vildskab, en puls der hamrer, og tør du satse til det sidste – så skal du absolut en tur til Racehall! Her er udfordring og ræs for alle aldre. Kort sagt: Go Kart er en oplevelse for alle!

For børn og voksne
Som voksen kan du komme ud og give din bedste kammerat eller bedstefar baghjul – her har du muligheden. Børn helt ned til 90 cm kan få en tur i en twin gokart og børn på 120 cm kan køre i en gokart, der kan køre 70 km/t.

Voicehall
Prøv en ultimativ sangoplevelse, hvor du kan indspille en cd i et lydstudie. Skal du arrangere polterabend, blå mandag, fødselsdag, tøsetur, herretur eller andet spændende er dette en sjov oplevelse.

SkiArena
I RaceHall har du nu også mulighed for at stå på ski, og du kan virkelig prøve kræfter med med både ski og snowboards. Er du begynder eller øvet er underordnet, du kan her få en mægtig sjov oplevelse med både venner og familie, eller du kan øve dig i at få en bedre teknik inden vinterferien. RaceHall har altid et stærkt team af instruktører, der kan hjælpe dig og give vejledning fra start til slut.

The Diner
Hvorfor ikke slå vejen forbi den amerikansk inspirerede restaurant The Diner, som ligger på første salen i Racehall. Om du vil køre, stå på ski eller blot ønsker at nyde lækker amerikansk mad, så kan du mæske dig i lækre burgere og skylle ned med en Vanilla Coke, Millers eller en kølig Anchor fadøl. Og kender du den frække Oreo og coke Float shakes – i The Diner kan du virkelig nyde de gode varer fra USA.

Events hos Racehall
Hvem vil ikke gerne ha’ den ultimative oplevelser af alle. RaceHall er specialister i store events. Mindste leje af hele banen er 12 karts. RaceHall har erfaring med at afvikle events for alle former for virksomheder samt private.
Racehall er sponsor for HGK Elite hold

Racehall A/S

Hasselager Centervej 30
8260 Viby J

Telefon: 8628 0170
Web: www.racehall.com
Mail: info@racehall.com