Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

HOME Hammel

Vi får dig trygt igennem hele salgsprocessen og godt hjem. Vi er meget stolte over to år i træk at være den home-forretning på landsplan med de mest tilfredse sælgere og købere både i 2019 og 2020. Det er det vigtigste for os, at du får den bedste service fra din ejendomsmægler. Vi har samlet et stærkt team af ejendomsmæglere i Hammel, hvor vores mæglere vil arbejde hårdt på at hjælpe dig med at indfri dine boligdrømme. Det er ikke vores ambition at være størst men at give den bedste service til både sælger og køber.

Butikschef Jakob Kyhl har 25 års erfaring som ejendomsmægler. Han er født og opvokset i Hammel. Han er din mand hele vejen igennem salgsprocessen. Fra vurdering til nøgleoverdragelse. Vi prioriterer tryghed og kvalitet og arbejder hver dag hårdt på, at give vores boligsælgere og -købere den bedste service.

Én af home Hammels helt store fordele er, at butikken er en del af 4 butikker med samme indehaver – heriblandt home Aarhus Nord, home Egå-Risskov og home Lystrup. På tværs sælger vi alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger og lejligheder . Dette betyder, at vi er i dialog med rigtig mange købestærke kunder hver eneste dag og kan hjælpe købere med at udvide deres geografiske horisont, hvilket også er en stor fordel for dig som sælger. Vi har egen professionel fotograf ansat, der giver dig de bedste muligheder for en flot præsentation på sociale medier med professionel præsentationsvideo, dronevideo af området og flotte billeder. Det giver en markant synlighed af din bolig på de sociale medier og hjemmeside, det sikrer vi rammer flest mulige købere.

home Hammel er din lokale ejendomsmægler i Hammel, Thorsø, Gjern, Fårvang og Sporup. Det indgående kendskab til lokalområdet gør, at vi ved hvor både skoler, institutioner, indkøbsmuligheder, fritidstilbud, kultur- og erhvervsliv hører til.

Så uanset om du søger en ny bolig eller overvejer at sælge, er vi klar til at rådgive dig. Ring, mail eller kom ind i forretningen. Vi tilbyder en gratis og uforpligtende vurdering med en klar plan for salget af din bolig.

HOME Hammel

Østergade 22
8450 Hammel

Telefon: 86 96 10 11
Web: home.dk/ejendomsmaegler/maegler-608/
Mail: kyhl@home.dk