Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

Danbolig Hammel

Velkommen hos danbolig Hammel

Alle sælgere er interesserede i det hurtigste salg til den bedste pris. Hos danbolig Hammel ved vi, hvad der skal til for at opnå det. Vi tilbyder over 30 års erfaring med køb og salg af bolig, en målrettet markedsføringsindsats, og så kender vi naturligvis alle de smukkeste naturområder, ethvert vejnavn og stisystemerne i villakvartererne i vores lokalområde.

Vi er specialister i alle ejendomstyper, herunder villaer, rækkehuse, lejligheder, andelsboliger og mindre landejendomme. Samtidig favner vores lokalkendskab en stor del af Favrskov Kommune, hvor vi især beskæftiger os med byerne Hammel, Fårvang, Ulstrup, Thorsø og Gjern blandt mange andre.

Hør, hvad du kan få for din bolig, og hvordan vi sikrer dig et effektivt salgsforløb ved at kontakte os allerede i dag. Det er kvit og frit samt helt uforpligtende.

Online markedsføring af høj kvalitet
Hos danbolig Hammel skræddersyer vi et forløb, som passer ind i din tidsplan og til dit temperament. Din bolig får en plads på vores prisvindende hjemmeside, og med den følger en serie lækre billeder taget af vores professionelle fotografer.

Derudover sørger vores digitale markedsføringsværktøj, danbolig clevr, for stor eksponering af din bolig gennem annoncer på nettet, som er målrettet specifikt til køberne i netop din boligs prisklasse.

Vi holder til midt på hovedgaden i Hammel, hvor mange mennesker dagligt passerer vores store vinduespartier. Desuden er vi faste annoncører i de lokale aviser, hvilket skaber yderligere eksponering i hele kommunen.

Vi håndterer dit boligsalg professionelt
Engagement, ordentlighed og grundighed er en del af vores dna. Vi bestræber os på at følge dig trygt gennem hele salgsprocessen. Det indebærer blandt andet at overholde alle aftaler og orientere løbende om dit boligsalg.

danbolig Hammel er med andre ord det rigtige valg, hvis du efterspørger en erfaren og troværdig mægler, som kan sit håndværk. Det indikerer tilfredsheden blandt vores kunder også: Hele 95 procent er således fuldt tilfredse med os ifølge den seneste opgørelse på boligsiden.dk.

Danbolig Hammel

Østergade 13
8450 Hammel

Telefon 8689 2525

www.danbolig.dk