Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

C. F. Andersen & Søn VVS A/S

C.F. Andersen & Søn VVS A/S er et moderne firma med en gammel historie. Vi er en af byens ældste VVS- og blikkenslagerfirmaer i Århus. Virksomheden blev grundlagt af Carl Ferdinand Andersen i 1912 og har derfor over 100 års erfaring.

Det er nu Jesper Willis som er fra fjerde generation, der har overtaget firmaet, som i dag beskæftiger 10 – 15 medarbejder.
For at sikre og opretholde vores kundegrundlag bestræber vi os på at levere et arbejde, der indfrier kundernes forventninger i forhold til den indgåede aftale. Overholdelse af kvalitet, betingelser og leveringstider er en selvfølge for os og er også grunden til, at vi i dag har mange faste kunder og er en af de førende firmaer inden for branchen.

Vi sørger for, at alt vores arbejde uanset omfang bliver udført med den samme høje arbejdsmoral og i altid højeste kvalitet. Når vores kunder er glade, er vi glade.

Vores segmenter er privat kunder, erhvervskunder, boligforeninger og det offentlige, som vi altid står klar til at servicere inden for alle slags VVS og blik opgaver uanset omfanget.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 12 25 63, hvis du har spørgsmål til vores virksomhed eller til en konkret opgave.

C. F. Andersen & Søn VVS A/S
Sylbækvej 25
8230 Åbyhøj

Telefon 86 12 25 63
Web: www.cfavvs.dk