Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

Campaya Sommerhusudlejning

Sommerhuse og ferieboliger samlet ét sted

Med Campaya.dk sommerhusudlejning er det blevet lettere end nogensinde at finde en feriebolig eller et sommerhus til din næste ferie. Vi har samlet det fulde udvalg på tværs af et meget stort antal udlejningsbureauer, så du slipper for besværet med at søge hele internettet igennem. Det klarer vores søgemaskine let og hurtigt for dig.

Vi har mere end 25.000 sommerhuse i Danmark og over 110.000 ferieboliger i hele verden. Og prisen? Den finder du ikke bedre andre steder.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde den helt rigtige bolig, sidder vores kundeservice klar alle uges dage med råd og vejledning.

Rigtig god ferie!

Er dit varmeanlæg gået kold eller har det brug for et eftersyn, så kontakt Dansk Varme Service. Vi har faguddannede lokale energiteknikere og servicebiler udstyret med et stort udvalg af reservedele og komponenter, så der hurtigt kan komme varme på igen. Vores energiteknikere er specialister i flere forskellige typer opvarmning, se mere her nedenfor.

Kontakt os på 7010 9800 hvis du har brug for hjælp eller vil vide mere. Eller klik her og læs om alle de spændende muligheder Campaya tilbyder

Campaya Sommerhusudlejning

Erhvervsbyvej 11
8700 Horsens

Telefon: 78 74 62 62
Web: https://www.campaya.dk/
Mail: kundeservice@campaya.dk