Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk
Wrooom.dk

MC reservedele

Ejer du en motorcykel, og trænger den til en opgradering? WROOOM-portalen kan tilbyde dig en lang række smarte reservedele, som du kan vælge at pifte din motorcykel op med. Dermed kan du altså gå sommervejret i møde med en nyligt opgraderet motorcykel, der kører som en drøm.

Nye reservedele

Hvis du har en lang, solrig køretur i sigte, kan den hurtigt blive kedsommelig og ubehagelig, hvis du kører på en motorcykel, som ikke er helt, som du gerne vil have den. Dette kan du med lethed ændre på, hvis du vælger at anskaffe dig nye MC reservedele til de dele af din motorcykel, du synes, trænger til en udskiftning. På portalen tilbyder vi reservedele til motorcykler fra mange af de kendte mærker som f.eks.:
– Kawasaki
– Honda
– Suzuki
– Yamaha
– BMW
– Harley Davidson
.. og mange flere. Det er derfor højst sandsynligt muligt for dig at finde reservedele til din motorcykel, hvis du lige står og mangler noget, som kan forbedre kvaliteten af din bedste ven i sommermånederne.

Danmarks største portal for MC reservedele

Når du bruger WROOOM, så står du over for Danmarks største portal med MC reservedele. Det betyder, at antallet af reservedele er kæmpe, og du har dermed chancen for at finde lige præcis den del, du mangler, eller som du gerne vil udskifte. For mange motorcyklister er det specielt vigtigt, at du oplever en høj køreglæde ved at sætte dig bag styret på din motorcykel, hvorved det rette udstyr er nødvendigt. At køre på en motorcykel, som mangler dele, eller som bare er ved at være gammel og rusten er ikke kun farligt – du risikerer samtidigt, at det går ud over din pengepung, hvis du modtager en bøde. Derfor kan du med fordel udnytte det gode sommervejr, og stille dig ud i garagen med en kold øl og en god ven, hvormed I sammen kan friske din motorcykel op med reservedele, så man skulle tro, at den var spritny.

Brugte reservedele

Det kan nemlig ikke altid betale sig kun at købe nye dele til din motorcykel. Sommetider kan du finde udsøgte reservedele til overkommelige priser, hvormed du altså kan spare en hel del frem for, at du bruger flere tusinde kroner på at købe delene som nye. Du får samtidigt flere muligheder i forbindelse med sammensætningen for delene på din motorcykel, så længe de er kompatible. Det kan jo være, du er heldig og falder over nogle reservedele, som har lige præcis dét udseende, du ønsker, at din motorcykel skal udstyres med. Det kan derfor godt betale sig at gå på jagt efter smarte MC reservedele på WROOOM.dk.

Hvad enten du mangler et nyt sæde, et nyt oliefilter eller noget helt tredje, så er det at finde på WROOOM. Det eneste, der afgør, hvilke reservedele, som passer bedst til dig og dine behov, er, hvor meget du er villig til at betale for dem samt din smag i forbindelse med udseendet på dine nye reservedele.

Wrooom – MC reservedele.

"Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre bane lære ..."

Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre baner lære meget af.

Betjening i restaurant var super hele vejen, vi var 53 veteraner, og ikke een gik sulten hjem.

Tak tak, kommer gerne igen.

Tak for en fin træningsdag i sidste uge i forbindelse med mit ophold på Nørgaards Højskole. Og efterfølgende runde på jeres smukke baner.

Jeg har kun spillet golf i ti måneder og er ikke nogen vårhare, så niveauet er ikke så højt. Men jeg blev meget begejstret for Ian’s træning og de teorier, som ligger bag og tror at de vil kunne gøre, at jeg kan nå at blive en tilfreds og glad golfspiller inden timeglasset løber ud.

Hedda SandemoseMedlem Smørrum Golf Club

Jeg er 54 år, har hcp. 15, har spillet golf i mange år, har læst mange bøger om golfsvinget og har haft et utal af instruktionstimer med diverse proer gennem årene. Men de senere år har jeg haft svært ved at spille op til mit handicap, jeg har ramt bolden dårligt og ustabilt, og det har ikke været helt så sjovt at spille golf som tidligere.

Dette kursus er simpelthen den bedste golfinstruktion, jeg nogensinde har fået - uden sammenligning!

Indrømmet - jeg var skeptisk. Ikke noget med “snotten i måtten”, “stramme fjederen op”, “ikke svaje”, “strakt venstre arm”, “ikke kigge op”.

Alt det kan man godt aflære - og det virker!

I stedet fokuseres på at slappe af og nyde det - at få rytme ind i golfsvinget, og nu kan jeg pludselig ramme bolden godt igen, og slå længere. Ikke hver gang, men svinget er i tydelig bedring, og der er meget færre ting at stå med i hovedet!

Jeg kan kun anbefale “Positive Impact Golf” hos Ian.

Prøv det, hvis du også synes, at det hele er blevet noget forkrampet, stift og knap så sjovt.

Niels Jørgen StrømMedlem Hammel Golf Klub

Som borgmester i 1992 var jeg naturligvis optaget af at skabe en positiv udvikling i byen og medvirke til, at vi i kommunen havde de rette varer på hylderne, som kunne tiltrække og fastholde borgere. Her så jeg en golfklub som et stort aktiv. Derfor føler jeg mig privilegeret over at have været med til at fostre ideen og tage initiativ til HGK. Det var utroligt spændende at få lov at være med på den første del af rejsen.

Niels Erik NielsenTidl. Borgmester, Favrskov Kommune

Til dags dato nævnes Hammel Golfklub ofte, når erfaringer og oplevelser diskuteres både blandt de ansatte hos ECCO Tour, men også blandt de spillere, som i flertal stadig omtaler Hammel Golfklubs greens, som ”de bedste nogensinde”. Ganske imponerende for en klub, som kun de færreste i vores netværk kendte til inden den hyggelige juni-turnering i 2012.

 

Flemming AstrupDirektør ECCO Tour

Ecco Tour 2012 på Hammel Golf Klubs anlæg er [...] i den grad med til at sætte Favrskov Kommune på landkortet på en positiv og særlig måde. Vi vil gerne vise omverdenen. at Favrskov Kommune også har noget at byde på, når det gælder eliteidræt.

Nils BorringBorgmester, Favrskov Kommune

Hammel Golf Klub er en dejlig klub, med de rigtige værdier

Jeg syntes Hammel Golf Klub er et fantastisk sted af være. Man føler sig velkommen altid.

En rigtig dejlig bane og flot stand. Meget positiv oplevelse

I har en superbane. Super klub – glade medlemmer