Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk
TechnoForsikring.dk

Den perfekte bilforsikring til unge mennesker

Det er for alle bilejere yderst essentielt med en god bilforsikring, hvor man kan føle sig tryg. Er du et ungt menneske, og har du måske lige købt bil, er det måske endnu mere vigtigt, at du vælger en god bilforsikring. Der er nemlig en masse forskellige faktorer som spiller ind, hvis man er ung og lige er blevet bilejer, hvorfor det er vigtigt, at du har forsikret din bil et sted, hvor de tager sig af disse, og hvor du blot kan slappe af, være tryg og nyde din dejlige bil. Der findes et hav af muligheder, når der snakkes billig forsikring. Et af disse steder er hos Techno forsikring. Her vil du opleve, at du finder en bilforsikring, hvor du er dækket godt ind på alle tænkelige parametre, så du ikke skal koncentrere dig om, hvad der sker, hvis der på den ene eller anden måde skulle ske et uheld i forhold til din kære bil. Dette kan du regne med hos Techno forsikring:

Elitebilist

Er du over 21 år, og har du kørt skadefrit i de seneste tre år? Så vil du opleve en række fordele hos Techno forsikring, da du så vil blive opgraderet til at være elitebilist. På denne måde adskiller Techno forsikring sig fra mange andre forsikringsselskaber, da det typisk først er muligt at blive elitebilist, når du er fyldt 25 år. Dette er altså som skrevet ikke tilfældet hos Techno forsikring, hvor du allerede som 21-årig kan blive elitebilist, så du på den måde slipper for at betale en overnormal pris, når du skal have forsikret din bil.

Ingen begrænsninger

Hos nogle forsikringsselskaber ser man, at kunden kan være begrænset på forskellige parametre, hvis bilen enten har kørt for mange kilometer, har for mange hestekræfter, eller endda hvis kunden befinder sig i en bestemt del af landet. Sådan er det dog ikke hos Techno forsikring. Her er der for det første ingen begrænsninger i forhold til, hvor mange kilometer din bil må have kørt, eller hvor mange hestekræfter den besidder. Her vil din forsikringspræmie nemlig altid være præcis den samme. Dette gør sig iøvrigt også gældende i forhold til din geografiske placering. Forsikringen hos Techno forsikring er nemlig postnummerneutral, hvilket med andre ord betyder, at din forsikringspræmie også vil være den samme, uanset hvor du befinder dig.

Alt det andet

Du kan hos Techno forsikring selvfølgelig forvente end masse mere, end blot hvad ovenstående beskriver. Noget af det du ellers kan forvente er, at Techno forsikring dækker dig ind uden selvrisiko, hvis du mister din nøgle, dit ekstraudstyr eller hvis du kommer til at påfylde det forkerte brændstof. Derudover kan du også forvente, at du er dækket ind uden selvrisiko, hvis dine dæk skulle modtage skade inden for de første to år efter købsdato.

Alt i alt får du altså hos Techno forsikring en yderst pålidelig bilforsikring, hvor du kan føle dig tryg, og hvor uforudsete hændelser bare kan komme an.

Techno forsikring – Billig bilforsikring til unge.

"Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre bane lære ..."

Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre baner lære meget af.

Betjening i restaurant var super hele vejen, vi var 53 veteraner, og ikke een gik sulten hjem.

Tak tak, kommer gerne igen.

Tak for en fin træningsdag i sidste uge i forbindelse med mit ophold på Nørgaards Højskole. Og efterfølgende runde på jeres smukke baner.

Jeg har kun spillet golf i ti måneder og er ikke nogen vårhare, så niveauet er ikke så højt. Men jeg blev meget begejstret for Ian’s træning og de teorier, som ligger bag og tror at de vil kunne gøre, at jeg kan nå at blive en tilfreds og glad golfspiller inden timeglasset løber ud.

Hedda SandemoseMedlem Smørrum Golf Club

Jeg er 54 år, har hcp. 15, har spillet golf i mange år, har læst mange bøger om golfsvinget og har haft et utal af instruktionstimer med diverse proer gennem årene. Men de senere år har jeg haft svært ved at spille op til mit handicap, jeg har ramt bolden dårligt og ustabilt, og det har ikke været helt så sjovt at spille golf som tidligere.

Dette kursus er simpelthen den bedste golfinstruktion, jeg nogensinde har fået - uden sammenligning!

Indrømmet - jeg var skeptisk. Ikke noget med “snotten i måtten”, “stramme fjederen op”, “ikke svaje”, “strakt venstre arm”, “ikke kigge op”.

Alt det kan man godt aflære - og det virker!

I stedet fokuseres på at slappe af og nyde det - at få rytme ind i golfsvinget, og nu kan jeg pludselig ramme bolden godt igen, og slå længere. Ikke hver gang, men svinget er i tydelig bedring, og der er meget færre ting at stå med i hovedet!

Jeg kan kun anbefale “Positive Impact Golf” hos Ian.

Prøv det, hvis du også synes, at det hele er blevet noget forkrampet, stift og knap så sjovt.

Niels Jørgen StrømMedlem Hammel Golf Klub

Som borgmester i 1992 var jeg naturligvis optaget af at skabe en positiv udvikling i byen og medvirke til, at vi i kommunen havde de rette varer på hylderne, som kunne tiltrække og fastholde borgere. Her så jeg en golfklub som et stort aktiv. Derfor føler jeg mig privilegeret over at have været med til at fostre ideen og tage initiativ til HGK. Det var utroligt spændende at få lov at være med på den første del af rejsen.

Niels Erik NielsenTidl. Borgmester, Favrskov Kommune

Til dags dato nævnes Hammel Golfklub ofte, når erfaringer og oplevelser diskuteres både blandt de ansatte hos ECCO Tour, men også blandt de spillere, som i flertal stadig omtaler Hammel Golfklubs greens, som ”de bedste nogensinde”. Ganske imponerende for en klub, som kun de færreste i vores netværk kendte til inden den hyggelige juni-turnering i 2012.

 

Flemming AstrupDirektør ECCO Tour

Ecco Tour 2012 på Hammel Golf Klubs anlæg er [...] i den grad med til at sætte Favrskov Kommune på landkortet på en positiv og særlig måde. Vi vil gerne vise omverdenen. at Favrskov Kommune også har noget at byde på, når det gælder eliteidræt.

Nils BorringBorgmester, Favrskov Kommune

Hammel Golf Klub er en dejlig klub, med de rigtige værdier

Jeg syntes Hammel Golf Klub er et fantastisk sted af være. Man føler sig velkommen altid.

En rigtig dejlig bane og flot stand. Meget positiv oplevelse

I har en superbane. Super klub – glade medlemmer