Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk
EDH-Tech.dk

Et velfungerende kontraktstyringssystem

Er du virksomhedsdrivende, eller overvejer du måske at starte din egen virksomhed, bør du for alt i verden ikke undervurdere, hvor essentielt det er, at du vælger den mest optimale løsning inden for dokumenthåndtering og kontraktstyring. Dette kan være meget svært at holde overblik over, hvorfor det er en god idé at modtage eksternt hjælp udefra. Det kan være lidt af en jungle af finde rundt i, hvem du bør vælge. En god mulighed kan være EDH Technology som udbyder den højeste kvalitet inden for dokumenthåndtering og kontraktstyringsstystemer. Her kan du blandt andet forvente følgende:

Høj kvalitet og god kundeservice

Hos EDH Technology er det yderst vigtigt, at der leveres løsninger af allerhøjeste kvalitet samtidig med, at du som kunde oplever kundeservice i øjenhøjde, så du bliver hørt og kan ende op med det absolut bedste resultat til slut. Hos EDH Technology gøres der nemlig alt, hvad der kan gøres for at sikre, at hver enkelt kunde modtager den helt rette hjælp. Da der her er tale om softwareløsninger, kan det af og til være en stor fordel, hvis der kan deles skærm, når der skal ydes hjælp. Derfor benytter EDH Technology fjernsupportværktøket TeamViewer, hvor der kan deles skærm.

Altså kan du hos EDH Technology forvente høj kvalitet af rådgivning inde for forretningsoptimering, som er baseret på softwareløsninger inden for faktura- og dokumenthåndteringsløsninger. Den fornemmeste opgave hos EDH Technology er, at du som kunde står tilbage med arbejdsgange, som i langt højere grad er digitaliserede og som er mere brugervenlige for alle virksomhedens medarbejdere.

Løsninger til alle formål

Hos EDH Technology dækker spektret af løsninger utroligt bredt. Her er nemlig tale om alt lige fra projektstyring til kontraktsstyring. Kigger man eksempelvis på sidstnævnte, vil du kunne forvente at EDH kommer op med en løsning, som i allerhøjeste grad er tilfredsstillende. Kontrakter og kontraktadministration er nemlig et meget kritisk aspekt, når der skal administreres forretningsforbindelser. Derfor er der yderst essentielt, at du forstår vigtigheden i at benytte det helt rette system til denne styringer. Hos EDH Technology leveres der både standardløsninger og out-of-the-Box kontraktstyringssystemer, som alle opfylder organisatoriske behov i langt højere grad, end hvis der opbygges et brugerdefineret kontraktstyringssystem. Et kontraktstyringssystem fra EDH Technology giver dig en løsning til oprettelse, revision og godkendelse af kontrakter. Dette er med til, at der i højere grad sikres sammenhæng, ansvarlig og gennemsigtig, når der snakkes administrative udfordringer.

Det kan altså på det varmeste anbefales, at du kigger forbi EDH Technology, hvis du søger hjælp til diverse former for forretningsoptimering. Skulle du ligge inde med yderligere interesse eller spørgsmål, rådes der til, at du hurtigst muligt tager kontakt. Dette kan gøres på telefon: 70 20 07 60 eller på deres hjemmeside, hvor du kan udfylde en kontaktformular, hvorefter du hurtigst muligt modtager svar på mail.

EDH Technology – Standardløsninger og out-of-the-Box kontraktstyringssystemer.

"Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre bane lære ..."

Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre baner lære meget af.

Betjening i restaurant var super hele vejen, vi var 53 veteraner, og ikke een gik sulten hjem.

Tak tak, kommer gerne igen.

Tak for en fin træningsdag i sidste uge i forbindelse med mit ophold på Nørgaards Højskole. Og efterfølgende runde på jeres smukke baner.

Jeg har kun spillet golf i ti måneder og er ikke nogen vårhare, så niveauet er ikke så højt. Men jeg blev meget begejstret for Ian’s træning og de teorier, som ligger bag og tror at de vil kunne gøre, at jeg kan nå at blive en tilfreds og glad golfspiller inden timeglasset løber ud.

Hedda SandemoseMedlem Smørrum Golf Club

Jeg er 54 år, har hcp. 15, har spillet golf i mange år, har læst mange bøger om golfsvinget og har haft et utal af instruktionstimer med diverse proer gennem årene. Men de senere år har jeg haft svært ved at spille op til mit handicap, jeg har ramt bolden dårligt og ustabilt, og det har ikke været helt så sjovt at spille golf som tidligere.

Dette kursus er simpelthen den bedste golfinstruktion, jeg nogensinde har fået - uden sammenligning!

Indrømmet - jeg var skeptisk. Ikke noget med “snotten i måtten”, “stramme fjederen op”, “ikke svaje”, “strakt venstre arm”, “ikke kigge op”.

Alt det kan man godt aflære - og det virker!

I stedet fokuseres på at slappe af og nyde det - at få rytme ind i golfsvinget, og nu kan jeg pludselig ramme bolden godt igen, og slå længere. Ikke hver gang, men svinget er i tydelig bedring, og der er meget færre ting at stå med i hovedet!

Jeg kan kun anbefale “Positive Impact Golf” hos Ian.

Prøv det, hvis du også synes, at det hele er blevet noget forkrampet, stift og knap så sjovt.

Niels Jørgen StrømMedlem Hammel Golf Klub

Som borgmester i 1992 var jeg naturligvis optaget af at skabe en positiv udvikling i byen og medvirke til, at vi i kommunen havde de rette varer på hylderne, som kunne tiltrække og fastholde borgere. Her så jeg en golfklub som et stort aktiv. Derfor føler jeg mig privilegeret over at have været med til at fostre ideen og tage initiativ til HGK. Det var utroligt spændende at få lov at være med på den første del af rejsen.

Niels Erik NielsenTidl. Borgmester, Favrskov Kommune

Til dags dato nævnes Hammel Golfklub ofte, når erfaringer og oplevelser diskuteres både blandt de ansatte hos ECCO Tour, men også blandt de spillere, som i flertal stadig omtaler Hammel Golfklubs greens, som ”de bedste nogensinde”. Ganske imponerende for en klub, som kun de færreste i vores netværk kendte til inden den hyggelige juni-turnering i 2012.

 

Flemming AstrupDirektør ECCO Tour

Ecco Tour 2012 på Hammel Golf Klubs anlæg er [...] i den grad med til at sætte Favrskov Kommune på landkortet på en positiv og særlig måde. Vi vil gerne vise omverdenen. at Favrskov Kommune også har noget at byde på, når det gælder eliteidræt.

Nils BorringBorgmester, Favrskov Kommune

Hammel Golf Klub er en dejlig klub, med de rigtige værdier

Jeg syntes Hammel Golf Klub er et fantastisk sted af være. Man føler sig velkommen altid.

En rigtig dejlig bane og flot stand. Meget positiv oplevelse

I har en superbane. Super klub – glade medlemmer