Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk
Barutren.dk

Erhvervsrengøring i Aarhus og omegn

Befinder du dig i Aarhus-området, og mangler du en løsning til erhvervsrengøring? Så kan Barutren være løsningen for dig. Her er et rengøringsfirma med store ambitioner som udfører erhvervsrengøring i Aarhus. Hos Barutren tilbydes der blandt andet:

Overordnet rengøring

For at enhver arbejdsplads skal kunne fungere, er det alfa og omega med gode, trygge og ikke mindst rene rammer. Når der er rent og ryddet omkring en, vil man som oftest opleve den højeste produktivitet. Hos Barutren tilbydes der derfor en generel erhvervsrengøring, hvor alle lokaler altid leveres i tip top rengjort stand.

Polering af vinduer

Skal der poleres vinduer, så kan Barutren også sagtens være løsningen for dig. Som en del af erhvervsrengøring tilbydes der nemlig også vinduespudsning. Er der eksempelvis kundebesøg, kan fedtede vinduer være noget af et kedeligt syn. Derfor hjælper Barutren med, at sådanne situationer undgås ved at give kontoret den sidste nødvendige finish, så det hele skinner.

Persienne- og gardinrens

Persienner og gardiner kan begge være kilder til en enorm støvsamling. Hvis man bevæger sig i for meget støv i for lang tid, kan det være utroligt usundt for både krop og sjæl, hvorfor Barutren også renser persienner og gardiner som en del af erhvervsrengøringen. Udover det sundhedsmæssige aspekt, kan persienner og gardiner være meget misfarvet, hvis de mangler at blive renset. Dette kan bidrage til, at arbejdspladsen får et yderst sjusket udtryk, hvis ikke de er renset.

Rengøring af EDB-udstyr

Hos langt de fleste arbejdspladser har EDB en stadig mere og mere fremtrædende rolle. Kigger man eksempelvis på en computer, så viser det sig faktisk, at et tastatur er et af de steder, hvor der befinder sig allerflest bakterier relativt til området. Dette er ganske vist ikke særlig hygiejnisk. Er der eksempelvis sygdom på arbejdspladsen, så kan denne sygdom spredes meget nemmere igennem et ikke rengjort tastatur. Derfor modtager du som en del af erhvervsrengøringen fra Barutren også rengøring af EDB-udstyr.

Erhvervsrengøring efter dine behov

Hos Barutren er det yderst vigtigt med et højt kundefokus, som hele tiden sikrer, at kunden er i fokus, så der i fællesskab kan skabe det allerbedste resultat. Derfor er der selvfølgelig mulighed for, at du kan modtage skræddersyede løsninger, hvor du kan få dækket lige nøjagtig dine behov, når det gælder erhvervsrengøring. Uanset hvilket omfanget af dine ønsker, vil du opleve, at der hos Barutren aldrig gås på kompromis med kvaliteten, så der altid leveres et resultat, som får din arbejdsplads til at skinne. Skulle der være interesse for at høre mere om, hvad der tilbydes hos Barutren, så skal du endelig ikke vente med at tage kontakten. Der tages nemlig gerne en uforpligtende snak om lige præcis dine præferencer. Dette kan ske på telefon: 53880707 eller via vores kontaktformular på vores hjemmeside.

Barutren – Erhvervsrengøring i Aarhus.

"Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre bane lære ..."

Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre baner lære meget af.

Betjening i restaurant var super hele vejen, vi var 53 veteraner, og ikke een gik sulten hjem.

Tak tak, kommer gerne igen.

Tak for en fin træningsdag i sidste uge i forbindelse med mit ophold på Nørgaards Højskole. Og efterfølgende runde på jeres smukke baner.

Jeg har kun spillet golf i ti måneder og er ikke nogen vårhare, så niveauet er ikke så højt. Men jeg blev meget begejstret for Ian’s træning og de teorier, som ligger bag og tror at de vil kunne gøre, at jeg kan nå at blive en tilfreds og glad golfspiller inden timeglasset løber ud.

Hedda SandemoseMedlem Smørrum Golf Club

Jeg er 54 år, har hcp. 15, har spillet golf i mange år, har læst mange bøger om golfsvinget og har haft et utal af instruktionstimer med diverse proer gennem årene. Men de senere år har jeg haft svært ved at spille op til mit handicap, jeg har ramt bolden dårligt og ustabilt, og det har ikke været helt så sjovt at spille golf som tidligere.

Dette kursus er simpelthen den bedste golfinstruktion, jeg nogensinde har fået - uden sammenligning!

Indrømmet - jeg var skeptisk. Ikke noget med “snotten i måtten”, “stramme fjederen op”, “ikke svaje”, “strakt venstre arm”, “ikke kigge op”.

Alt det kan man godt aflære - og det virker!

I stedet fokuseres på at slappe af og nyde det - at få rytme ind i golfsvinget, og nu kan jeg pludselig ramme bolden godt igen, og slå længere. Ikke hver gang, men svinget er i tydelig bedring, og der er meget færre ting at stå med i hovedet!

Jeg kan kun anbefale “Positive Impact Golf” hos Ian.

Prøv det, hvis du også synes, at det hele er blevet noget forkrampet, stift og knap så sjovt.

Niels Jørgen StrømMedlem Hammel Golf Klub

Som borgmester i 1992 var jeg naturligvis optaget af at skabe en positiv udvikling i byen og medvirke til, at vi i kommunen havde de rette varer på hylderne, som kunne tiltrække og fastholde borgere. Her så jeg en golfklub som et stort aktiv. Derfor føler jeg mig privilegeret over at have været med til at fostre ideen og tage initiativ til HGK. Det var utroligt spændende at få lov at være med på den første del af rejsen.

Niels Erik NielsenTidl. Borgmester, Favrskov Kommune

Til dags dato nævnes Hammel Golfklub ofte, når erfaringer og oplevelser diskuteres både blandt de ansatte hos ECCO Tour, men også blandt de spillere, som i flertal stadig omtaler Hammel Golfklubs greens, som ”de bedste nogensinde”. Ganske imponerende for en klub, som kun de færreste i vores netværk kendte til inden den hyggelige juni-turnering i 2012.

 

Flemming AstrupDirektør ECCO Tour

Ecco Tour 2012 på Hammel Golf Klubs anlæg er [...] i den grad med til at sætte Favrskov Kommune på landkortet på en positiv og særlig måde. Vi vil gerne vise omverdenen. at Favrskov Kommune også har noget at byde på, når det gælder eliteidræt.

Nils BorringBorgmester, Favrskov Kommune

Hammel Golf Klub er en dejlig klub, med de rigtige værdier

Jeg syntes Hammel Golf Klub er et fantastisk sted af være. Man føler sig velkommen altid.

En rigtig dejlig bane og flot stand. Meget positiv oplevelse

I har en superbane. Super klub – glade medlemmer