Program for Onsdagsdamerne 2019

Program for 2020 følger snarest!

Sæsonstart onsdag den 3. april kl. 16:00 med gunstart, mødetid kl. 15:30.

Ved månedsafslutning fælles gunstart kl. 16:00.

Spilleform: Stableford
Der spilles i 3 rækker

A: hcp 0-24,4

B: hcp 24,5-28,9

C: hcp 29,0 –72,0

Oprykning til anden række sker ved månedsstart.
I april og september registreres hullerne 1-9 og i maj, juni og august alle 18 huller.

Præmie hver onsdag: den bedste i hver række A, B og C.
Når man har vundet én gang, trækkes der 3 strafpoint fra hver gang, man er bedst, resten af måneden. Der startes på en frisk hver den 1. i måneden.

Præmie til birdies: der gives kun 1 præmie pr. måned. Alle birdies registreres på tavlen.

Præmieuddeling ved månedsafslutningen.

SPONSOR:  Kender du en hører vi gerne

Månedsafslutning:
Sæsonafslutning:  med efterfølgende generalforsamling den 2. oktober
ABU-ABEmatchen spilles i forbindelse med månedsafslutningen den 26. juni

Udflugt – Se program

Årskontingent:  kr. 200 betales ved sæsonstart. Benyt Netbank eller MobilePay – se nederst på bagsiden af denne folder.

Se program – klik her Program for 2019 Onsdagsdamerne

Tilmelding til månedsafslutning og andre arrangementer:
På Golfbox

Program for 2019 Onsdagsdamerne

Formand:
Kirsten Drachmann

Kasserer:
Else Marie Brask

Sekretær:
Henny Rasmussen

Lisbeth Lund Christensen

Elna Sørensen

Bank: Nordea
Reg. Nr. 1935  konto nr. 5369127138

MobilePay:
2261 7957 (Else Marie Brask)

Medlemsnummer/navn – oplyses i begge tilfælde og i nævnte rækkefølge.

Formand:
Kirsten Drachmann
tlf. 4058 4456

Kasserer:
Else Marie Brask
tlf. 2261 7957

Sekretær:
Henny Rasmussen
tlf. 6056 8450

Elna Sørensen
tlf. 4233 9188

Lisbeth Lund Christensen
tlf. 4096 9486

"Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre bane lære ..."

Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre baner lære meget af.

Betjening i restaurant var super hele vejen, vi var 53 veteraner, og ikke een gik sulten hjem.

Tak tak, kommer gerne igen.