Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

En kort guide til sund kost og motion

Er du en af dem, der endelig har taget sig sammen til at begynde at dyrke motion og spise sundt Så er følgende noget for dig. Her finder du nemlig en kort guide, der giver dig nogle gode råd til din fremtidige sunde kost og motion.

Mindst 30 minutters motion hver dag

Motion er vigtigt, hvis du vil leve sundere, og du skal sørge for at dyrke det hver dag. Det kan umiddelbart lyde som en hård omgang, men i virkeligheden er det meget nemmere at dyrke motion, end du tror. Det eneste det kræver af dig, er, at du bevæger dig i 30 minutter om dagen – mindst. Der er ikke én rigtig måde, som du skal bevæge dig på. Du bestemmer selv, om det skal være i form af en tur på cyklen, badminton, en gåtur eller noget helt fjerde. Det vigtigste er bare, at du bevæger dig 30 minutter sammenhængende.

Tag familien i hånden

Det er altid en god ide at tage din familie i hånden, hvis du tager beslutningen om et sundere liv. På den måde kan i bakke hinanden op, både når det kommer til motionen og til maden. Det er altid lettere at komme i form, når du står sammen med nogle, end når du er alene.

Fyld tallerkenen med grøntsager

Sund kost er helt essentielt, når du gerne vil være sundere. Det bedste du kan gøre, er at indføre så mange grøntsager i din kost som overhovedet muligt. Grøntsager giver nemlig en stor og langvarig mæthedsfornemmelse, samtidig med at de mere eller mindre ikke indeholder nogen kalorier. Du kan derfor ikke komme til at spise for mange grøntsager. Når det er sagt, er det dog vigtigt, at du sørger for at tilføre lidt sunde fedtstoffer, protein og kulhydrater, så din krop har noget at arbejde med.

Spis søde sager med måde

Det er vigtigt, at du spiser sundt i kampen om en sundere krop, men dermed er det ikke sagt, at du slet ikke må spise søde sager. Noget af det der holder mange væk fra den sunde livsstil, er, at de tror, at de ikke må spise søde sager længere. Dette er dog ikke tilfælde. Det eneste du skal huske på, er bare, at du skal spise det med måde. Det vil sige, at det for eksempel ikke hedder en hel pose chips, når du skal hygge dig, men i stedet et par håndfulde. På den måde indgår du et kompromis med din søde tand og din ambition om et sundere liv.

Mange fordele ved sund kost og motion

Sund kost og motion er spækket med fordele. Du forebygger blandt andet en lang række sygdomme, når bare du passer på din krop. Du vil desuden også opleve, at du har mere energi i din hverdag, får lettere ved at bevæge dig rundt, et bedre humør og taber nogle kilo. Der er derfor ingen grund til at lade være med at spise korrekt og dyrke motion på daglig basis. Efter et stykke tid vil dette blive en del af din livsstil, og det vil blive en hel vane at spise sundere og bevæge dig. Du kan finde flere råd om kost og motion på kondition.dk

"Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre bane lære ..."

Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre baner lære meget af.

Betjening i restaurant var super hele vejen, vi var 53 veteraner, og ikke een gik sulten hjem.

Tak tak, kommer gerne igen.

Tak for en fin træningsdag i sidste uge i forbindelse med mit ophold på Nørgaards Højskole. Og efterfølgende runde på jeres smukke baner.

Jeg har kun spillet golf i ti måneder og er ikke nogen vårhare, så niveauet er ikke så højt. Men jeg blev meget begejstret for Ian’s træning og de teorier, som ligger bag og tror at de vil kunne gøre, at jeg kan nå at blive en tilfreds og glad golfspiller inden timeglasset løber ud.

Hedda SandemoseMedlem Smørrum Golf Club

Jeg er 54 år, har hcp. 15, har spillet golf i mange år, har læst mange bøger om golfsvinget og har haft et utal af instruktionstimer med diverse proer gennem årene. Men de senere år har jeg haft svært ved at spille op til mit handicap, jeg har ramt bolden dårligt og ustabilt, og det har ikke været helt så sjovt at spille golf som tidligere.

Dette kursus er simpelthen den bedste golfinstruktion, jeg nogensinde har fået - uden sammenligning!

Indrømmet - jeg var skeptisk. Ikke noget med “snotten i måtten”, “stramme fjederen op”, “ikke svaje”, “strakt venstre arm”, “ikke kigge op”.

Alt det kan man godt aflære - og det virker!

I stedet fokuseres på at slappe af og nyde det - at få rytme ind i golfsvinget, og nu kan jeg pludselig ramme bolden godt igen, og slå længere. Ikke hver gang, men svinget er i tydelig bedring, og der er meget færre ting at stå med i hovedet!

Jeg kan kun anbefale “Positive Impact Golf” hos Ian.

Prøv det, hvis du også synes, at det hele er blevet noget forkrampet, stift og knap så sjovt.

Niels Jørgen StrømMedlem Hammel Golf Klub

Som borgmester i 1992 var jeg naturligvis optaget af at skabe en positiv udvikling i byen og medvirke til, at vi i kommunen havde de rette varer på hylderne, som kunne tiltrække og fastholde borgere. Her så jeg en golfklub som et stort aktiv. Derfor føler jeg mig privilegeret over at have været med til at fostre ideen og tage initiativ til HGK. Det var utroligt spændende at få lov at være med på den første del af rejsen.

Niels Erik NielsenTidl. Borgmester, Favrskov Kommune

Til dags dato nævnes Hammel Golfklub ofte, når erfaringer og oplevelser diskuteres både blandt de ansatte hos ECCO Tour, men også blandt de spillere, som i flertal stadig omtaler Hammel Golfklubs greens, som ”de bedste nogensinde”. Ganske imponerende for en klub, som kun de færreste i vores netværk kendte til inden den hyggelige juni-turnering i 2012.

 

Flemming AstrupDirektør ECCO Tour

Ecco Tour 2012 på Hammel Golf Klubs anlæg er [...] i den grad med til at sætte Favrskov Kommune på landkortet på en positiv og særlig måde. Vi vil gerne vise omverdenen. at Favrskov Kommune også har noget at byde på, når det gælder eliteidræt.

Nils BorringBorgmester, Favrskov Kommune

Hammel Golf Klub er en dejlig klub, med de rigtige værdier

Jeg syntes Hammel Golf Klub er et fantastisk sted af være. Man føler sig velkommen altid.

En rigtig dejlig bane og flot stand. Meget positiv oplevelse

I har en superbane. Super klub – glade medlemmer