Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

Forbedr dit golfspil med god kondi

Mange tror, at enhver kan blive gode til golf, uanset hvilken kondi de har. Når man ser golf, så ser man mest folk som står stille, men de bedste sørger for at være i god form. Golf handler nemlig ikke kun om teknik, men også om styrke. Du vil altid blive bedre ved at øve dig, men stærkere muskler er også mere præcise muskler – hvilket er vigtigt i golf for at blive god.

Lidt kan gøre en stor forskel

Lidt træning er bedre end ingen træning, så du kan se forskel bare ved at træne en smule. Du behøver ikke at lave en helt ny livsstil, hvor du træner flere gange om dagen – især ikke hvis du kun spiller golf som en hobby.

Der er mange forskellige træningsformer, du kan bruge til at forbedre din golf som fx konditionstræning, udstrækning og styrketræning. Hvis du gerne vil have den bedste mulige krop til golf, så er en blanding af dem alle 3 bedst, men du behøver ikke at inkludere dem alle. Du vil opleve at kunne svinge mere præcist og skyde endnu længere end før, men du vil også opleve, at du kan spille i længere tid.

Lav en rutine, som passer til dig

Hvis du vil have den ultimative træningsrutine til dig, så skal du kigge på din egen krop i stedet for andres. Du kan prøve at filme dig selv, når du spiller golf. På den måde kan du se, om din teknik er korrekt. Når du har et godt billede af, hvordan du bruger din krop, når du spiller golf, jo nemmere kan du lave en effektiv træningsrutine.

Det kan være svært at ændre på gamle vaner, især når det er noget som ligger i musklerne. Du er nødt til at være konsekvent med at tjekke, om du gang efter gang laver samme fejl, så du kan blive mere bevidst på at rette den. Du kan med fordel undersøge videoer af professionelle for at se, hvilken teknik de bruger.

Hvilke ting er vigtigste at have fokus på?

Det kan være svært at vide, hvad der er vigtigst at have fokus på, hvis man ikke før har inkorporeret træning. Det første du skal ligge mærke til, er hvilke muskelgrupper, du bruger mest, når du spiller golf.

Det første er udholdenhed, da folk med god udholdenhed har bedre kondi. Hvis du gerne vil forbedre din kondi, er løbetræning noget af det bedste. Løbetræning er nemt at starte på, fordi det kun kræver et par sko og et sted at løbe. Hvis du gerne vil blive lidt mere smidig i dine lemmer, er cykeltræning også godt. Med cyklen får du både forbedret din kondi samtidig med at du får bevægelse i hofterne. Du kan cykle en tur udenfor eller købe en motionscykel som dem her.

For at lave det ultimative sving, er det vigtigt, at man har stærke skuldre. Skuldrene kan være svære at træne, fordi man tit ender med at træne armene i stedet. Hvis du gerne vil sikre dig, at du træner dine skuldre ordentligt, kan du overveje at investere i en romaskine som dem her.

"Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre bane lære ..."

Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre baner lære meget af.

Betjening i restaurant var super hele vejen, vi var 53 veteraner, og ikke een gik sulten hjem.

Tak tak, kommer gerne igen.

Tak for en fin træningsdag i sidste uge i forbindelse med mit ophold på Nørgaards Højskole. Og efterfølgende runde på jeres smukke baner.

Jeg har kun spillet golf i ti måneder og er ikke nogen vårhare, så niveauet er ikke så højt. Men jeg blev meget begejstret for Ian’s træning og de teorier, som ligger bag og tror at de vil kunne gøre, at jeg kan nå at blive en tilfreds og glad golfspiller inden timeglasset løber ud.

Hedda SandemoseMedlem Smørrum Golf Club

Jeg er 54 år, har hcp. 15, har spillet golf i mange år, har læst mange bøger om golfsvinget og har haft et utal af instruktionstimer med diverse proer gennem årene. Men de senere år har jeg haft svært ved at spille op til mit handicap, jeg har ramt bolden dårligt og ustabilt, og det har ikke været helt så sjovt at spille golf som tidligere.

Dette kursus er simpelthen den bedste golfinstruktion, jeg nogensinde har fået - uden sammenligning!

Indrømmet - jeg var skeptisk. Ikke noget med “snotten i måtten”, “stramme fjederen op”, “ikke svaje”, “strakt venstre arm”, “ikke kigge op”.

Alt det kan man godt aflære - og det virker!

I stedet fokuseres på at slappe af og nyde det - at få rytme ind i golfsvinget, og nu kan jeg pludselig ramme bolden godt igen, og slå længere. Ikke hver gang, men svinget er i tydelig bedring, og der er meget færre ting at stå med i hovedet!

Jeg kan kun anbefale “Positive Impact Golf” hos Ian.

Prøv det, hvis du også synes, at det hele er blevet noget forkrampet, stift og knap så sjovt.

Niels Jørgen StrømMedlem Hammel Golf Klub

Som borgmester i 1992 var jeg naturligvis optaget af at skabe en positiv udvikling i byen og medvirke til, at vi i kommunen havde de rette varer på hylderne, som kunne tiltrække og fastholde borgere. Her så jeg en golfklub som et stort aktiv. Derfor føler jeg mig privilegeret over at have været med til at fostre ideen og tage initiativ til HGK. Det var utroligt spændende at få lov at være med på den første del af rejsen.

Niels Erik NielsenTidl. Borgmester, Favrskov Kommune

Til dags dato nævnes Hammel Golfklub ofte, når erfaringer og oplevelser diskuteres både blandt de ansatte hos ECCO Tour, men også blandt de spillere, som i flertal stadig omtaler Hammel Golfklubs greens, som ”de bedste nogensinde”. Ganske imponerende for en klub, som kun de færreste i vores netværk kendte til inden den hyggelige juni-turnering i 2012.

 

Flemming AstrupDirektør ECCO Tour

Ecco Tour 2012 på Hammel Golf Klubs anlæg er [...] i den grad med til at sætte Favrskov Kommune på landkortet på en positiv og særlig måde. Vi vil gerne vise omverdenen. at Favrskov Kommune også har noget at byde på, når det gælder eliteidræt.

Nils BorringBorgmester, Favrskov Kommune

Hammel Golf Klub er en dejlig klub, med de rigtige værdier

Jeg syntes Hammel Golf Klub er et fantastisk sted af være. Man føler sig velkommen altid.

En rigtig dejlig bane og flot stand. Meget positiv oplevelse

I har en superbane. Super klub – glade medlemmer