Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

WebPuls

WebPuls er et dynamisk digitalt konsulenthus med speciale i digital strategi og online marketing

WebPuls blev stiftet i oktober 2017 af Sonny Leach. I august 2018 købte Henrik Sejer Gelineck Berg halvdelen, da de havde en fælles vision om, hvordan man tilbyder kunder den bedste værdi som digitalt konsulenthus.

Det kan være svært at have styr på værktøjerne som skal hjælpe jer med at skabe succes online

Det kan være en stor udfordring for virksomheder at blive synlig online for de rigtige personer. Det kræver både, at man har teknisk indsigt i digital marketing og evnen til at analysere data for at få succes online. Uden den rigtige ekspertviden, om den bedste tekniske og systemmæssige løsning, kan investeringen have store omkostninger for din virksomhed.

WebPuls tilbyder hele paletten af digital strategi- og marketingkompetencer lige fra rådgivning om digital tilstedeværelseSEOGoogle (Ads) annonceringFacebookInstagram & LinkedIn annonceringe-mail marketingcontent marketing og indholdsstrategier. Vi laver også hjemmesider i WordPress og Shopify, som kan strække sig fra det simple visitkort til en mere kompleks løsning i flere sprog.

WebPuls og kundeforhold

Vores marketing- og strategikonsulenter arbejder hele dage hos vores kunder mandag til torsdag. Vores konsulenter arbejder med maksimalt 12 kunder hver, og det sikrer størst muligt fokus på den enkelte kunde. Vi har valgt denne strategi for at sikre kvaliteten i vores arbejde, og at vi har god tid til sparring med kunderne.

Vi har gratis telefonsupport, så vores kunder er altid velkomne til at ringe eller skrive til os uden ekstra omkostning, hvis der opstår spørgsmål uden om de aftalte dage.

Vi arbejder med både store og små nationale såvel som internationale virksomheder. Vi har underskrevet en NDA med nogle af vores kunder og fremstiller derfor ikke alle firmanavne på vores hjemmeside.

Tag fat i os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

WebPuls Aps

Fabrikvej 11C
8260 Viby J

Telefon: 22 39 22 51
Web: https://webpuls.dk/
Mail: kontakt@webpuls.dk