Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

Verner Ottosen’s Eftf. A/S

Velkommen hos Århus Kommunes ældste tagdækningsfirma

Skal I have nyt tag? Trænger jeres nuværende til en renovering? Eller går I og overvejer isolering af taget? Uanset jeres ønsker til tagarbejdet, står vi til rådighed.

Som det ældste familieejede tagdækningsfirma i Århus Kommune er vi en fornuftig løsning, hvis I søger en erfaren og troværdig samarbejdspartner i f.eks. Aarhus, Risskov eller Egå.

Vi har leveret nye tage siden 1964 

Vi har hjulpet bl.a. private, erhverv og Århus Kommune med nyt tag og renovering, siden tagdækningsfirmaet blev grundlagt i august 1964 af Verner Ottosen. Han overdrog i januar 1986 firmaet til entreprenør Aland Mikkelsen, som siden videreførte firmaet Verner Ottosens Eftf. A/S til sin død 17. december 1997.

I dag ejes og drives tagdækningsfirmaet af sønnen Jesper Mikkelsen og Allan Jensen i fællesskab. VO Tagdækning har igennem alle årene leveret tagdækningsarbejde i høj kvalitet med uddannede tagdækkere til en stor fast kundekreds. Med base i Risskov har vi hjulpet mange med bl.a. nyt tag i f.eks. Århus og Egå.

Kontakt os i dag på tlf. 86 21 34 33

Vi står altid parat med professionel vejledning om jeres næste tagprojekt. Har du spørgsmål – eller ønsker du et uforpligtende tilbud – ser vi frem til din henvendelse.

Verner Ottosen’s Eftf. A/S

Sindalsvej 25
8240 Risskov

Telefon: 8621 3433
Web: www.votag.dk
Mail: aj@votag.dk