Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

Nybolig Hammel

Nybolig er én af Danmarks førende ejendomsmæglerkæder. I dag finder du vores karakteristiske blå-grønne skilt på 200 forretningsfacader fordelt over hele landet.

Nybolig er en del af Nykredit koncernen. Samtidig har vi et tæt samarbejde med mere end 100 lokale pengeinstitutter rundt om i landet. Det giver os en lang række fordele, idet vi udover traditionelle mæglerydelser også kan tilbyde finansiering og forsikring af din bolig.

At sælge eller købe bolig er en væsentlig beslutning. Hos Nybolig ved vi, at det ikke bare handler om mursten. Derfor gør vi også alt for at leve op til de krav og forventninger, som vores kunder stiller til os. Vi har fokus på kvalitet, og vi lægger stor vægt på at yde en troværdig og ærlig rådgivning, ligesom det er vigtigt for os, at aftaler overholdes.

Vores målsætning er, at både sælger og køber skal føle, de har gjort en ordentlig handel.

Nyboligs historie
I 1965 startede Jens Nielsen mæglerforretning i Århus. Han var en driftig og visionær mand, som over årerne udviklede sit eget koncept indenfor ejendomshandel. Han troede så fast på sin forretningsidé, at han i 1988 udbød sit koncept til andre ejendomsmæglere.

I løbet af bare ét år kørte 20 forretninger under konceptet, som derefter blev købt af Nykredit.

Da kæden i 1994 fik navnet Nybolig, var tallet vokset til langt over 100 forretninger.

I dag findes der 200 Nybolig forretninger landet over. De fleste handler med villaer og lejligheder, men en del har også specialiseret sig i enten fritidshuse, landbrugs- eller erhvervsejendomme.

Nybolig Hammel er sponsor i Hammel Golf Klub for rød teested hul 14, skopudser samt den altid spændende og udfordrende sommerturnering.

Nybolig Hammel

Østergade 15
8450 Hammel

Telefon 8696 3000

Web: www.nybolig.dk
Mail: