Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

Holmris B8

Holmris B8 mission er at kunne tilbyde markedets bedste indretningsløsninger til vores kunder.

For at kunne løfte denne opgave, udvikler vi løbende løsninger sammen de dygtigste fagfolk i branchen og samarbejder med de største relevante profiler indenfor de givne budgetrammer på hvert enkelt projekt.

I kraft af vores danske produktionsfaciliteter, har vi mulighed for at designe, producere og levere løsninger skræddersyet til hver enkelt kunde, uden at skulle bekymre os om miljøbelastning eller fordyrende mellemled. Kombinationen af vores mangeårige og differentierede branchekendskab og et unikt leverandørnetværk sikrer, at vores kunder altid har mulighed for at vælge de bedste møbler til alle tænkelige formål.

Vores fokus på at skabe de optimale løsninger, involverer altid en tæt dialog med kunden, kun på den måde kan vi skabe de mest brugbare og intelligente indretningsløsninger. I nøgtern erkendelse af at vores arbejde er differentieret og altid tilpasset et specifikt område, har vi inddelt vores spidskompetencer i 5 overordnede segmenter og opdelt dem således:

OFFICE/ HOSPITALITY/ CARE/ LEARNING/ PROCUREMENT.

Hvert segment har tilknyttet erfarne specialister indenfor området som tager udgangspunkt i segmentets særlige perspektiver, behov og budgetter.

Holmris.Designbrokers
Helge Nielsens Allé 7
8723 Løsning

Telefon 7562 2400
Web: www.holmris.dk
Mail: lf@holmris.dk