Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

Tømrer & Snedker Højbo-Helgesen ApS

Højbo Helgesen Tømrer & Snedker bygger på mere end 23 års konstant, positiv udvikling. Gennem årene har vi betjent en lang række gode, professionelle bygherrer, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod.

Vi har arbejdet med mange både private og erhvervs kunder. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed.

Vi har lave timepriser på alt indenfor branchen, så du er sikker på at få det meste ud af dit budget. Hos Højbo Helgesen Tømrer & Snedker løser vi både små og store opgaver.

Vi har valgt, ikke at angive priser på vores ydelser på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os.

Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen på kontakt siden og vi vil hurtigst muligt kontakte dig. Hvad enten det drejer sig om til- og ombygning, døre og vinduer eller reparationer, kan du altid kontakte os.

Du kan trygt kontakte os med opgaver. Du kan se nogle af de mange forskellige projekter vi har arbejedet på gennem tiden på galleri siden.

Tømrer & Snedker Højbo-Helgesen

Fabrikvej 10
8260 Viby J.

Telefon: 8626 3711
Web: www.højbo-helgesen.dk
Mail: erland.helgesen@gmail.com