Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

BCD Travel Denmark

BCD Travel er verdens 3. største globale erhvervsrejsebureau med kontorer i 100+ lande, en total omsætning på $ 25,4 milliarder USD og en verdensomspændende arbejdsstyrke på mere end 13.000 ansatte fordelt på over 1.500 kontorer.

Vi beskæftiger os kun med forretningsrejser og har en særlig stor fokus på den rejsende. Vi arbejder uafbrudt på at øge vores høje serviceniveau og udvikle teknologi der gør det lettest muligt for den rejsende at være på farten.

Vi er et privatejet og profitabelt selskab ejet af det hollandske selskab BCD Group. Vi koncentrerer os om målbar vækst via naturlige ekspansioner, joint ventures og opkøb. Vi yder vores kunder den højeste service – og en kundefastholdelse på 96 procent er et vidnesbyrd herom.

Vi er en global virksomhed og vores vigtigste filosofi er at yde global service baseret på en robust regional og lokal service.
Vi samarbejder med vores kunder for at levere skræddersyede løsninger for at opnå større besparelser, forbedre produktiviteten og forhøje servicen.

I Danmark er vi repræsenteret i Valby, Viby, Odense (virtuelt team) og Aalborg (virtuelt team).
I Norden er vi ligeledes repræsenteret i Sverige, Norge og Finland – og disse kontorer tilbyder præcis samme høje service og værktøjer som i Danmark.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med jeres rejseprogram og hvordan I kan få glæde af vores mange services så skriv til vores salgsafdeling: Sales@bcdtravel.dk

BCD Travel Denmark
Enghavevej 3
8260 Viby J.

Telefon 87 34 64 47
Web www.bcdtravel.com/dk