Midlertidig lokalregel om Fårefold

Områder på banen, der er defineret ved at være indhegnede arealer markeret i hjørnerne med blå pæle med grøn top, er områder med spilleforbud, der skal behandles som unormale baneforhold.

Lempelse uden straf skal tages for gene
fra et område med spilleforbud efter regel 16-1f

Straf for overtrædelse af lokal regel
Generel straf (tab af hul i hulspil eller to strafslag i slagspil).

Lempelse efter regel 16-1f (sammenskrevet uddrag)

Hvis spillerens bold er i et område med spilleforbud, eller hvis et område med spilleforbud er i området for stance eller svinget til bolden, skal spilleren tage lempelse uden straf efter Regel 16.1b ved at droppe den oprindelige bold eller en anden bold efter Regel 14.3 i lempelsesområdet som angivet nedenfor:
Bolden må renses, når den er løftet efter Regel 14-3.
Referencepunkt: Det nærmeste punkt for fuld lempelse.

Størrelsen af lempelsesområdet målt fra referencepunktet fremgår af tegningen:

LEMPELSE UDEN STRAF FOR UNORMALT BANEFORHOLD I DET GENERELLE OMRÅDE

Lempelse uden straf er tilladt, når bolden er i det generelle område, og der er gene fra et unormalt baneforhold. Det nærmeste punkt for fuld lempelse bestemmes, og en bold droppes i og skal forblive i lempelsesområdet.

Lempelsesområdet er én køllelængde fra referencepunktet, ikke nærmere hullet end referencepunktet og skal være i det generelle område. Der skal tages fuld lempelse for al gene fra det unormale baneforhold.

Undtagelse: Der er ingen lempelse efter Regel 16.1, når det er klart urimeligt at spille bolden, som den ligger, på grund af gene fra noget andet end et unormalt baneforhold, eller hvis genen kun forekommer, fordi spilleren vælger en kølle, stance, sving eller spilleretning, som er klart urimelig i situationen.

Lempelse for bold, som ikke er fundet i eller på et unormalt baneforhold (i fårefolden).
Hvis en spillers bold ikke er fundet, men det er en kendsgerning eller så godt som sikkert, at den kom til at ligge stille i eller på et unormalt baneforhold på banen, må spilleren tage lempelse efter denne regel.
Spilleren må tage lempelse ved at bruge det skønnede punkt, hvor bolden sidst krydsede grænsen af det unormale baneforhold på banen, som stedet for bolden, når det nærmeste punkt for fuld lempelse skal findes.
Men hvis det ikke er en kendsgerning eller så godt som sikkert, at bolden kom til at ligge stille i eller på et unormalt baneforhold, og bolden er mistet, skal spilleren tage lempelse fra forrige sted efter Regel 18.2 (bold mistet).

"Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre bane lære ..."

Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre baner lære meget af.

Betjening i restaurant var super hele vejen, vi var 53 veteraner, og ikke een gik sulten hjem.

Tak tak, kommer gerne igen.