Kære Golfpiger – 2019

Til alle kvindelige medlemmer over 18 år i HGK

Er du kvinde og klar til damegolf?

I Hammel Golfklub har vi tre officielle ”Klubber i Klubben”.

Herre- og Seniorklubben samt Onsdagsdamerne, som er en ”Klub i Klubben” for Hammel Golfklubs kvindelige medlemmer over 18 år.

Måske er dette noget for dig – kom og prøv

Vi starter onsdag den 3. april med en åbningsturnering over 9 huller – gunstart kl. 16:00. Efter spil er dameklubben vært ved et let traktement samt en kort sæsonbriefing.

Åbningsturneringen for ”Onsdagsdamerne” er for alle – gamle som nye medlemmer.

Vores mål er – uanset handicap – at have en god golfdag, med et godt socialt samvær og hygge.

Hvis du er i tvivl, om det er noget for dig – så har du mulighed for at spille med de første 3 onsdage i april måned inden betaling af kontingent.

Tilmelding til åbningsturneringen på GolfBox eller mail til henny.casper@gmail.com senest onsdag d. 27. marts kl. 23:59.

I sæsonen spilles der hver onsdag fra april til første onsdag i oktober – bemærk: der spilles også i juli måned, dog uden månedsafslutning og præmier.

Således spilles der:

Formiddagshold: Tilmelding på GolfBox senest og inden kl. 07:59 samme dag. Scorekort udskrives af kontoret.

Mødetid: 30 min. før gunstart. Holdene sættes af bestyrelsen, som tidligere år, og udleveres ved briefing inden gunstart kl. 09:30.

Eftermiddagshold: Tilmelding på GolfBox på tider mellem 16:15 og 16:45 inden eller senest samme dag kl. 07:59.

Scorekortene ligger klar, og I laver selv holdene, som tidligere år.

Herudover to udflugter samt månedsafslutninger i løbet af året – vil fremgå af årets program, som om kort tid kan ses på HGK’s hjemmeside under Damegolf.

Kontingent for hele sæsonen er kr. 200 kr. og bedes indbetalt inden onsdag d. 3. april til Dameklubbens konto: 1935-5369127138 eller via MobilePay tlf. nr. 2261 7957 (Else Marie Brask).

Husk i begge tilfælde at påføre både medlemsnummer og navn i nævnte rækkefølge.

Ellers betaler du kontant første spilledag.

Dameklubbens Bestyrelse

Lisbeth Lund Christensen
tlf. 4096 9486
hjaltesvej11@gmail.com

"Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre bane lære ..."

Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre baner lære meget af.

Betjening i restaurant var super hele vejen, vi var 53 veteraner, og ikke een gik sulten hjem.

Tak tak, kommer gerne igen.