Close
Mosevej 11b, 8450 Hammel, Danmark
+45 8696 1819, info@hammelgolfklub.dk

Til alle kvindelige medlemmer over 18 år i Hammel Golfklub.

Er du kvinde og klar til damegolf?

I Hammel Golfklub har vi tre officielle ”Klubber i Klubben”,

Herre- og Seniorklubben samt Onsdagsdamerne, som er en ”Klub i Klubben” for Hammel Golfklubs kvindelige medlemmer over 18 år.

Måske er det noget for dig – kom og prøv at være med !

 Vi har lagt året 2020 bag os og håber så meget, at Corona-tiden er ovre, så vi kan få et normalt år igen. Det tillader vi os i hvert fald at tro på.

Derfor er planen, at vi starter onsdag d. 7. april med en åbningsturnering over 11 huller – gunstart kl. 16:00. Efter spil er dameklubben vært ved et let traktement samt en kort sæsonbriefing.

Åbningsturneringen for ”Onsdagsdamerne” er for alle – gamle som nye medlemmer.

Vores mål er – uanset handicap – at have en god golfdag med et godt socialt samvær og hygge.

Hvis du er i tvivl, om det er noget for dig, så har du mulighed for at spille med de første 3 onsdage i april måned – inden betaling af kontingent.

Tilmelding til åbningsturneringen på Golfbox senest onsdag d. 31. marts kl. 18:00 og eventuelle nye medlemmer tilmelder sig til Henny Rasmussen på email: henny.casper@gmail.com.

I sæsonen spilles der hver onsdag fra april til første onsdag i oktober – bemærk: der spilles også i juli måned – dog uden månedsafslutning, præmier og regulering.

Således spilles der:

Formiddag: Tilmelding på GolfBox senest tirsdag kl. 12:00. Scorekort udskrives af kontoret. Ved afbud: send SMS til Lisbeth 4096 9486 eller Elna 4233 9188.

Briefing: Holdene sættes af bestyrelsen. Der er briefing kl. 09:15 og  gunstart kl. 09:30.                              

Eftermiddag: Tilmelding på GolfBox/Klubturnering senest onsdag kl. 07:59.

Scorekortene ligger klar til lodtrækning kl. 16:00 med løbende start fra kl. 16:10.

Vi arrangerer to ture til andre golfbaner samt månedsafslutninger i løbet af året – se ”Program 2021” på HGK’s hjemmeside under ”Dameklubben” eller hent et program i klubben.

Kontingent for hele sæsonen er 250 kr. og bedes indbetalt senest 6. april til Dameklubbens konto: 1935-5369127138 eller via MobilePay tlf. nr. 2261 7957 (Else Marie Brask).

Husk i begge tilfælde at påføre både medlemsnummer og navn.

Med venlig hilsen

Formand: Kirsten Drachmann tlf. 4058 4456

Kasserer: Else Marie Brask tlf. 2261 7957

Turneringsudvalg: Elna Sørensen tlf. 4223 9188

Sekretær: Henny Rasmussen tlf. 6056 8450

Medlem: Lisbeth Lund Christensen tlf. 4096 9486

TESTIMONIALS

Hvad andre siger om os

"Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre bane lære ..."

Fantastisk god bane, og service fra vi teede ud til vi kom ind, det kunne andre baner lære meget af.

Betjening i restaurant var super hele vejen, vi var 53 veteraner, og ikke een gik sulten hjem.

Tak tak, kommer gerne igen.

Tak for en fin træningsdag i sidste uge i forbindelse med mit ophold på Nørgaards Højskole. Og efterfølgende runde på jeres smukke baner.

Jeg har kun spillet golf i ti måneder og er ikke nogen vårhare, så niveauet er ikke så højt. Men jeg blev meget begejstret for Ian’s træning og de teorier, som ligger bag og tror at de vil kunne gøre, at jeg kan nå at blive en tilfreds og glad golfspiller inden timeglasset løber ud.

Hedda SandemoseMedlem Smørrum Golf Club

Jeg er 54 år, har hcp. 15, har spillet golf i mange år, har læst mange bøger om golfsvinget og har haft et utal af instruktionstimer med diverse proer gennem årene. Men de senere år har jeg haft svært ved at spille op til mit handicap, jeg har ramt bolden dårligt og ustabilt, og det har ikke været helt så sjovt at spille golf som tidligere.

Dette kursus er simpelthen den bedste golfinstruktion, jeg nogensinde har fået - uden sammenligning!

Indrømmet - jeg var skeptisk. Ikke noget med “snotten i måtten”, “stramme fjederen op”, “ikke svaje”, “strakt venstre arm”, “ikke kigge op”.

Alt det kan man godt aflære - og det virker!

I stedet fokuseres på at slappe af og nyde det - at få rytme ind i golfsvinget, og nu kan jeg pludselig ramme bolden godt igen, og slå længere. Ikke hver gang, men svinget er i tydelig bedring, og der er meget færre ting at stå med i hovedet!

Jeg kan kun anbefale “Positive Impact Golf” hos Ian.

Prøv det, hvis du også synes, at det hele er blevet noget forkrampet, stift og knap så sjovt.

Niels Jørgen StrømMedlem Hammel Golf Klub

Som borgmester i 1992 var jeg naturligvis optaget af at skabe en positiv udvikling i byen og medvirke til, at vi i kommunen havde de rette varer på hylderne, som kunne tiltrække og fastholde borgere. Her så jeg en golfklub som et stort aktiv. Derfor føler jeg mig privilegeret over at have været med til at fostre ideen og tage initiativ til HGK. Det var utroligt spændende at få lov at være med på den første del af rejsen.

Niels Erik NielsenTidl. Borgmester, Favrskov Kommune

Til dags dato nævnes Hammel Golfklub ofte, når erfaringer og oplevelser diskuteres både blandt de ansatte hos ECCO Tour, men også blandt de spillere, som i flertal stadig omtaler Hammel Golfklubs greens, som ”de bedste nogensinde”. Ganske imponerende for en klub, som kun de færreste i vores netværk kendte til inden den hyggelige juni-turnering i 2012.

 

Flemming AstrupDirektør ECCO Tour

Ecco Tour 2012 på Hammel Golf Klubs anlæg er [...] i den grad med til at sætte Favrskov Kommune på landkortet på en positiv og særlig måde. Vi vil gerne vise omverdenen. at Favrskov Kommune også har noget at byde på, når det gælder eliteidræt.

Nils BorringBorgmester, Favrskov Kommune

Hammel Golf Klub er en dejlig klub, med de rigtige værdier

Jeg syntes Hammel Golf Klub er et fantastisk sted af være. Man føler sig velkommen altid.

En rigtig dejlig bane og flot stand. Meget positiv oplevelse

I har en superbane. Super klub – glade medlemmer