GolfBox Bekræftelse af din tid

Information vedr. mulighed for at bekræfte din tid – uden at bruge touchskærm i klubben.!

Touchskærmen bruges til at bekræfte tider. I denne tid, hvor det anbefales at holde afstand til hinanden, samt huske at spritte af, kunne touchskærmen i golfklubben godt være en potentiel smittekilde.

I den forbindelse vil vi gerne minde jer om, at der findes mulighed i GolfBox for at spillere kan bekræfte tider via GolfBox APP. Altså på deres egen smartphone, uden at skulle ind forbi touchskærmen. Spillerne kan desuden også oprette scorekort via APP’en, som så kan sendes til regulering så snart runden er slut. Med andre ord kan klubberne altså undgå unødig brug af touchskærmen samt minimere risikoen for flere personer i rummet med touchskærmen.

Bekræftelse af tider via GolfBox APP følger de almindelige regler for hvornår der må bekræftes osv.

Pas godt på hinanden.

Hammel Golf Klub